Vásárlóvédelem Valódisági garancia Miért a Chrono24? Magyarország  | HUF
BelépésBelépés

Értékesítse óráját a Chrono24-en

Indítsa el a hirdetési asszisztenst:
Adja meg az óra hivatkozási számát. Ha nem találja a hivatkozási számot, az óra márkáját, modelljét vagy más tulajdonságát is megadhatja.

Értékesítse óráját a Chrono24-en

Mennyit ér az órája?

Az Ön előnyei

 • Alacsony hirdetési díj

  Alacsony hirdetési díj

  A Chrono24-en kedvező áron hirdethet. A hirdetési díj az Ön által meghatározott vételár mindössze 2,85%-a. Kitűnő ár-érték arányt kínálunk!

 • Pénzvisszafizetési garancia

  Pénzvisszafizetési garancia

  A hirdetéssel nem kockáztat. Ha 6 hónapon belül nem adja el az órát, visszakapja a teljes hirdetési díjat.

 • Csúcseredmények

  Csúcseredmények

  A vásárlók könnyen megtalálják és meg is vásárolják a keresett órát. A Chrono24-en hirdetett órák 90%-a elkel. Találjon Ön is új csuklót órájának a Chrono24-en.

 • Valódi szenvedély

  Valódi szenvedély

  Nemcsak mi rajongunk a szép órákért. A Chrono24-en kapható gyönyörű időmérők szerte a világon lenyűgözik a szakértőket és a gyűjtőket. Ennél jobb helyen nem is hirdethet.

 • Nagy hatókör

  Nagy hatókör

  A Chrono24 a világ több mint 90 országában elérhető közelségbe hozza a luxusórák világát. A hirdetések számítógépen és okostelefonon is optimálisan megtekinthetők.

 • Nagy érdeklődés

  Nagy érdeklődés

  Naponta több mint 350 000 érdeklődő keresi új óráját a Chrono24-en. Talán éppen az Öné lesz az?

Érje el célját könnyen és gyorsan:
 • 1. Hirdetésfeladás

  1. Hirdetésfeladás

  Űrlapunk kitöltésével néhány lépés után már hirdetheti is óráját.

 • 2. Vételi ajánlatok fogadása

  2. Vételi ajánlatok fogadása

  Az érdeklődők közvetlenül a Chrono24-en keresztül veszik fel Önnel a kapcsolatot.

 • 3. Óra eladása

  3. Óra eladása

  A fizetéssel és a szállítással kapcsolatos kérdéseket egyeztesse közvetlenül a vevővel.

Az asszisztens segítségével pár perc alatt elkészítheti a hirdetést

Sohasem volt még ilyen könnyű a hirdetésfeladás. Csak adja meg az óra hivatkozási számát, az automatikus hirdetési asszisztens átveszi Öntől a többi feladatot. Töltsön fel néhány informatív képet, adja meg a vételárat és már kész is a hirdetés!

A biztonság meggyőző ereje: bizalmi vagyonkezelés a Chrono24-en

A Chrono24-en igénybe vehető bizalmi vagyonkezelés átlátható fizetéslebonyolításával kétszeresen is jól jár. Nemcsak könnyebben megnyerheti a potenciális vásárlók bizalmát, de megfelelően védekezhet a fizetés elmaradása vagy a csalási kísérletek ellen is. Az órát csak akkor postázza, ha a vásárló befizette a pénzt a biztonságos vagyonkezelői számlára.

A hirdetés elkészítése után engedélyezze biztonságos fizetési módként a bizalmi vagyonkezelést is. További információkat itt talál.

Ügyfelek véleménye

Ezt mondja a többi magáneladó

 • Már 2 órát sikerült eladnom a Chrono24-en, és nagyon elégedett vagyok. A bizalmi vagyonkezelés biztonságossá teszi az adásvételt mind az eladók, mind a vásárlók számára, és jelentősen leegyszerűsíti az eladást.
  Joannis, Németország
 • 2012 óta árulom az óráimat a Chrono24-en. Mivel az oldal világszerte nagyon ismert, mindig gyorsan találok megbízható vevőt az óráimnak.
  Ype, Hollandia
 • A Chrono24-en nagyon egyszerűen és gyorsan lehet hirdetni, ezért könnyedén találok vevőket a világ minden tájáról.
  Jean-Marc F., Franciaország
 • Már sikerült pár órát eladnom a Chrono24-en. Nagy hasznát vettem ennek során a bizalmi vagyonkezelésnek, mert mindkét fél számára biztonságot nyújt.
  Robert, Németország
 • A Chrono24 nemzetközi ismertségének köszönhetően gyorsan és jó áron el tudom adni az óráimat.
  Dirk, Németország

Kérdései vannak?

Hogyan hirdethetek meg órát?
Űrlapunk kitöltésével néhány lépés után már hirdetheti is az eladni kívánt órát:
 1. Írja le részletesen az órát. Minél pontosabban írja le a terméket, annál könnyebben találnak rá a potenciális vásárlók hirdetésére.
 2. Adjon hozzá hirdetéséhez max. 4 képet az óra különböző nézeteiről. Készítse elő kameráját. A hirdetés létrehozása során felkérjük, hogy a tulajdonlás bizonyítására fényképezze le az órát 2 különböző, általunk megadott óraállással. Ezek a képek később hirdetésében is megjelennek.
 3. Adja meg személyes adatait.
 4. Az utolsó lépésben ellenőrizze adatait és fizesse ki a hirdetési díjat.
Mennyibe kerül egy hirdetés, és milyen fizetési módok lehetségesek?
A magánhirdetésekért a hirdetésben feltüntetett ár 2,85%-ának megfelelő összeget, azonban legalább 5,00 EUR-t számolunk fel. Hirdetésenként Ön legfeljebb 299,00 EUR-t fizet – a meghirdetett termék árától függetlenül. Amennyiben nem sikerül eladnia az órát 6 hónapon belül, a díjat teljes mértékben visszakapja. A hirdetési díjat PayPallel, hitelkártyával vagy átutalással fizetheti. Verzió: 2015/10.
Mi a pénzvisszafizetési garancia?
Amennyiben nem adja el az órát 6 hónapon belül, visszatérítjük Önnek a hirdetési díjat. Ennek feltétele, hogy az órát 6 hónapon keresztül hirdette a Chrono24 oldalán, de nem értékesítette, és még az Ön tulajdonában áll. Ehhez a 6 hónap elteltével 4 héten belül bizonyítania kell, hogy Ön az óra tulajdonosa.
Mi a hivatkozási szám?
A hivatkozási szám az Ön órájának típusát, illetve típusváltozatát jelöli, és több számjegyből és betűből tevődhet össze. A hivatkozási szám néhány gyártónál a burkolat alján (nem összekeverendő a burkolatszámmal), a szíj rögzítésénél, ritkább esetekben pedig a számlapba gravírozva található. A hivatkozási szám azonban minden bizonnyal szerepel az órájához mellékelt dokumentumokban vagy a számlán. Ha netán nem találná a hivatkozási számot, akkor keressen rá az interneten az óra számlapján feltüntetett gyártó nevére, és hasonlítsa össze a képtalálatokat az Ön órájával. Ez a kis kutatás a legtöbb esetben tovább fogja segíteni.

+1 646-887-3561

GYIK