Több mint 1 500 sikeres magáneladó minden hónapban.
Árulja Ön is óráját a Chrono24-en!

Tartozék értékesítése
 • Alacsony hirdetési díj
 • 90%-os értékesítési arány
 • Ingyenes bizalmi vagyonkezelés
Alacsony hirdetési díj
90%-os értékesítési arány
Ingyenes bizalmi vagyonkezelés

Miért érdemes a Chrono24-en hirdetni?

 • A luxusórák vezető piactere

  A luxusórák vezető piactere

  A luxusórákra szakosodott Chrono24 professzionális környezetben mutatja be óráját az érdeklődőknek. Az oldalon a legjobb vételárat célozhatja be.

 • Naponta több mint 350 000 potenciális vásárló

  Naponta több mint 350 000 potenciális vásárló

  A világ több mint 90 országában olvassák hirdetését. 10-ből 9 óra ezért gyorsan vevőre talál.

 • Biztonságos fizetéslebonyolítás

  Biztonságos fizetéslebonyolítás

  Figyelemmel kísérjük a teljes tranzakciót. A pénzt saját pénznemében közvetlenül megkapja bankszámlájára.

Óraeladás könnyen és gyorsan

 • 1. Hirdetésfeladás

  1. Hirdetésfeladás

 • 2. Vételi ajánlatok fogadása

  2. Vételi ajánlatok fogadása

 • 3. Óra eladása

  3. Óra eladása

Biztonságosabb és sikeresebb adásvétel az ingyenes bizalmi vagyonkezeléssel

Az eladók több mint 60%-a igénybe veszi Chrono24 bizalmi vagyonkezelését. Ilyenkor az eladó csak akkor postázza az órát, ha a vásárló befizette a pénzt a biztonságos vagyonkezelői számlára. Ez az Ön számára teljesen ingyenes szolgáltatás bizalomkeltő a potenciális vásárlók számára, ezért megnöveli az értékesítési esélyeket!

További információkat itt talál.

Így adhat fel hirdetést mindössze 4 lépésben a Chrono24-en

Ezt mondja a többi magáneladó

 • Már 2 órát sikerült eladnom a Chrono24-en, és nagyon elégedett vagyok. A bizalmi vagyonkezelés biztonságossá teszi az adásvételt mind az eladók, mind a vásárlók számára, és jelentősen leegyszerűsíti az eladást.
  Joannis, Németország
 • 2012 óta árulom az óráimat a Chrono24-en. Mivel az oldal világszerte nagyon ismert, mindig gyorsan találok megbízható vevőt az óráimnak.
  Ype, Hollandia
 • A Chrono24-en nagyon egyszerűen és gyorsan lehet hirdetni, ezért könnyedén találok vevőket a világ minden tájáról.
  Jean-Marc F., Franciaország
 • Már sikerült pár órát eladnom a Chrono24-en. Nagy hasznát vettem ennek során a bizalmi vagyonkezelésnek, mert mindkét fél számára biztonságot nyújt.
  Robert, Németország
 • A Chrono24 nemzetközi ismertségének köszönhetően gyorsan és jó áron el tudom adni az óráimat.
  Dirk, Németország
 • A Chrono24-en azon az áron tudom eladni az óráimat, amennyiért meghirdetem őket. Az oldal nemzetközi ismertségének és a kiváló ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Chrono24 a lehető legalkalmasabb hely órák adásvételéhez.
  Mark, USA

Kérdései vannak?

Hogyan hirdethetek meg órát?
Űrlapunk kitöltésével néhány lépés után már hirdetheti is az eladni kívánt órát:
 1. Írja le részletesen az órát. Minél pontosabban írja le a terméket, annál könnyebben találnak rá a potenciális vásárlók hirdetésére.
 2. Adjon hozzá hirdetéséhez max. 4 képet az óra különböző nézeteiről. Készítse elő kameráját. A hirdetés létrehozása során felkérjük, hogy a tulajdonlás bizonyítására fényképezze le az órát 2 különböző, általunk megadott óraállással. Ezek a képek később hirdetésében is megjelennek.
 3. Adja meg személyes adatait.
 4. Az utolsó lépésben ellenőrizze adatait és fizesse ki a hirdetési díjat.
Mennyibe kerül egy hirdetés, és milyen fizetési módok lehetségesek?
A magánhirdetésekért a hirdetésben feltüntetett ár 4,5%-ának megfelelő összeget, azonban legalább 5,00 EUR-t számolunk fel. Hirdetésenként Ön legfeljebb 299,00 EUR-t fizet – a meghirdetett termék árától függetlenül. Amennyiben nem sikerül eladnia az órát 6 hónapon belül, a díjat teljes mértékben visszakapja. A hirdetési díjat PayPallel, hitelkártyával vagy átutalással fizetheti. Verzió: 2015/10.
Mi a pénzvisszafizetési garancia?
Amennyiben nem adja el az órát 6 hónapon belül, visszatérítjük Önnek a hirdetési díjat. Ennek feltétele, hogy az órát 6 hónapon keresztül hirdette a Chrono24 oldalán, de nem értékesítette, és még az Ön tulajdonában áll. Ehhez a 6 hónap elteltével 4 héten belül bizonyítania kell, hogy Ön az óra tulajdonosa.
Mi a hivatkozási szám?
A hivatkozási szám az Ön órájának típusát, illetve típusváltozatát jelöli, és több számjegyből és betűből tevődhet össze. A hivatkozási szám néhány gyártónál a burkolat alján (nem összekeverendő a burkolatszámmal), a szíj rögzítésénél, ritkább esetekben pedig a számlapba gravírozva található. A hivatkozási szám azonban minden bizonnyal szerepel az órájához mellékelt dokumentumokban vagy a számlán. Ha netán nem találná a hivatkozási számot, akkor keressen rá az interneten az óra számlapján feltüntetett gyártó nevére, és hasonlítsa össze a képtalálatokat az Ön órájával. Ez a kis kutatás a legtöbb esetben tovább fogja segíteni.

+1 646-887-3560

GYIK

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+1 646-887-3560

Kapcsolat

?