Havonta 9 millió órarajongó

Sikeres óraértékesítés a Chrono24-en

Milyen órát kíván értékesíteni?

Tartozékokat szeretnék értékesíteni
  • 90%-os értékesítési arány
  • A legjobb árak megcélzása
  • Alacsony értékesítési provízió

4 lépés a sikeres értékesítéshez

Így működik az értékesítés a Chrono24-en

Biztonságos fizetés-lebonyolítás

A Chrono24 bizományosi szolgáltatásának köszönhetően maximális biztonsággal juthat pénzéhez: A vásárló befizeti a pénzt bizományosi számlánkra, Ön elküldi az órát, és a sikeres kézbesítés után 7 napon belül kifizetjük Önnek a vételárat a bankszámlájára.

További információk

Így értékel bennünket több ezer lelkes vásárlónk

Megbízhatósági értékelés (TrustScore): 5 csillagból 4,8 csillagos értékeléssel „Kitűnő”

154 154 értékelés világszerte

Powered by TrustPilot

Tanácsaink magánszemély eladóknak

Tudja meg, mitől lesz csábító egy hirdetés, hogyan készíthet profi fényképeket, és hogyan indíthat útnak egy órát biztonságosan.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Chrono24-en könnyen és ingyenesen hirdethet.

A hirdetés létrehozásakor rendszerünk minden fontos adatot és információt lekérdez.
A hirdetés egyedi leírással is kiegészíthető pl. az óra állapotára, karbantartására, javítására és tartozékaira vonatkozóan, hogy a szöveg még informatívabb legyen az érdeklődők számára.
Az óra állapotát és tartozékait kiváló minőségű képekkel és közeli felvételekkel szemléltetheti a Chrono24-en feladott hirdetésben.
Ha mindezidáig még nem hirdetett a Chrono24-en, befejezésképpen regisztrálnia kell magát eladóként.
Vegye igénybe az ingyenes értékbecslést a Chrono24-en. Az eladni kívánt órát összehasonlítjuk az oldalunkon elérhető 500 000 nemzetközi hirdetéssel, és megbecsüljük azt a vételárat, amelyért a legnagyobb haszonnal el tudja adni az órát.

Az árak megvizsgálásához természetesen manuálisan is végigböngészheti a Chrono24-en található hirdetéseket. Az órát ékszerkereskedőnél vagy aukciós házakban is felbecsültetheti.

Vegye figyelembe, hogy magasabb vételárat célozhat meg, ha interneten hirdeti az órát. A helyi aukciós házak és ékszerkereskedők által felkínált ár többnyire alacsonyabb, ugyanis a felvásárlásnál saját árrésüket is szem előtt kell tartaniuk.
A 6,5%-os értékesítési jutalék csak a Chrono24-en keresztüli eladás után esedékes.

A Chrono24 bizalmi vagyonkezelői számlájáról az értékesítési jutalékot automatikusan levonva és visszatartva utaljuk át a vételárat.
Abban a ritka esetben, ha a bizalmi vagyonkezelői szolgáltatás nem áll rendelkezésre (például mert a vásárló országában nem elérhető), utólag számlázzuk ki az értékesítési jutalékot.

További kérdések és válaszok