A vásárlóvédelem több mint 400 000 órára terjed ki
Chrono24 - Magyarország

Kiváló minőségű képek

Jó képeket ma már az okostelefon kamerájával is lehet készíteni.
Ehhez nem feltétlenül van szüksége professzionális fotófelszerelésre.

Ha valaki új órát keres, először mindig a hirdetésben szereplő fotót veszi szemügyre. Érdemes ezért megfelelő figyelmet fordítani a jó minőségű, informatív képek készítésére, amelyek megszólítják, meggyőzik a potenciális vásárlókat.

Olvassa el tanácsainkat a figyelemfelkeltő órafotók készítésének mikéntjéről.

Címlapkép

Csak az óra lehet látható: nem megengedettet a további információk, jelölések, címkék, tartozékok, papírok, illetve az üzlet vagy a csoport stb. képei.

Helyezze az órát a felvétel középpontjába úgy, hogy teljesen látható legyen.

Fekvő formátumban fényképezze le az óráját.

A fényviszonyok

Lehetőleg napfényben vagy világos környezetben fényképezze le az órát. Napfényben megfelelően megvilágított felvételeket készíthet professzionális felszerelés nélkül is.

Mellőzze a vaku használatát. A vaku torzíthatja a színeket és az anyagot, fénye visszaverődik a számlapon, ezáltal kedvezőtlen képet mutat az óráról. Keressen más fényforrást, ha a felvétel túl sötét lenne.

A minőség

Ügyeljen arra, hogy az egész óra élesen legyen leképezve, beleértve a számlapot is.

Ügyeljen arra, hogy nagy felbontású, éles képeket készítsen.
Okostelefonnal ez rendkívül egyszerű: Az érintőképernyőn a fényképezendő tárgyat megérintve fókuszáljon az órára vagy a tartozékra. Ne állítson utólag a kép felbontásán és a fájl méretén. Az okostelefonnal készített fotók felbontása rendszerint ideális a Chrono24 nagyítójához.

Ismeri a nagyítót?

Ha megfelelő felbontású (kb. 1020 x 765 képpontos) képeket tölt fel az eladni kívánt órához, a hirdetésben automatikusan elérhető a nagyítási funkció. Az érdeklődők ezáltal részletesen is szemügyre vehetik a hirdetett órát.

Az elrendezés

Az órát és a tartozékokat a jobb benyomás érdekében rendezetten helyezze el a képen. A különleges részleteket vagy a fontos információkat, pl. a bizonyító erejű iratokat külön felvételen is kiemelheti.

Minden felvételnél ügyeljen az óramutató állására: 10 óra 10 percre állítsa be a mutatókat.

Az állapot

A meggyőző összhatás érdekében fényképezés előtt távolítsa el az óráról a port és az ujjlenyomatokat. Készítsen közeli felvételeket is az esetleges használati nyomokról, hogy az érdeklődők reális képet kapjanak az óra állapotáról.

Ezen az oldalon további tanácsokat is talál a hirdetés szerkesztésével kapcsolatban.