Belépés

A Chrono24 vásárlóvédelem

Élvezze a Chrono24 ingyenes vásárlóvédelmének előnyeit: ellenőrzött kereskedők, fizetés bizalmi vagyonkezelői számlán keresztül és valódisági garancia.

1.
Buyer Protection 1

Ellenőrzött kereskedők

Az óravásárlás bizalom kérdése is. A kereskedőket ezért szigorú minőségi kritériumok szerinti ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt engedélyezzük számukra a Chrono24-en való megjelenést.

További információk
2.
Buyer Protection 2

Trusted Checkout fizetés

A pénzt vagyonkezelői számlára fizeti be, ahol biztonságban megőrizzük, amíg meg nem kapja a megvásárolt órát. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek. A Trusted Checkout a vásárlók számára ingyenes. Azokat a hirdetéseket megfelelően megjelöltük, amelyeknél a Trusted Checkout fizetés igénybe vehető.

További információk
3.
Buyer Protection 3

Biztosított szállítás

A kereskedők teljes értékén biztosítva, nyomkövetési számmal ellátva küldik el az órát a vásárlónak. MyChrono24-fiókjában állandóan figyelemmel követheti a rendelés aktuális állapotát.

További információk
4.
Buyer Protection 4

Valódisági garancia

Ha kételkedik egy Chrono24-kereskedőtől megrendelt óra valódiságában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az áru átvételét követő 14 napon belül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Megvizsgáljuk az ügyet, és a kereskedővel együtt megtaláljuk az Ön számára kielégítő megoldást. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem sikerül megegyezésre jutni a kereskedővel, a Chrono24 visszautalja Önnek a pénzt.

További információk
5.
Buyer Protection 5

Személyes, többnyelvű támogatás

Abban a ritka esetben is számíthat támogatásunkra, ha valami nem a terveknek megfelelően alakul. Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy kielégítő megoldást találjon a kereskedővel.

További információk
6.
Buyer Protection 6

Elállás a vásárlástól

Amennyiben nem szállítják az árut, vagy az óra nem felel meg a kereskedő leírásának, a vételár a bizalmi vagyonkezelési számláról visszatéríthető. A vásárlástól való elállás esetén gyorsan és egyszerűen visszakapja pénzét.

További információk

Rólunk

A Chrono24 2003-as alapítása óta irányadó szereplőként új mércét állítottunk fel a luxusórák piacán. Több mint 200 munkatársunk Karlsruhéban, Berlinben, New Yorkban és Hongkongban nap mint nap azon dolgozik, hogy még vonzóbbá tegyük a piacteret és első osztályú szolgáltatást nyújthassunk a luxusórák vásárlóinak és eladóinak.

További információk rólunk
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Egyedülálló: A Chrono24 számokban

A Chrono24 a luxusórák vezető nemzetközi piactere. Találja meg új időmérőjét a több mint 400 000 hirdetés között vagy adja el óráját a naponta több mint 220 000 látogató egyikének.

 • 2019

  A luxusórák vezető piactere 2003 óta

 • 0

  Eladó a világ több mint 90 országból

 • 0

  Látogató naponta

 • 0

  Hirdetett óra

 • 0 €

  Az órák teljes értéke

 • 0

  Alkalmazás letöltésének száma

Óravásárlás és -eladás világszerte

Vásárlás

Vonzó ajánlatok a világ több mint 90 országából: A Chrono24-en garantáltan megtalálja álmai óráját, a klasszikus automata óráktól kezdve a ritka gyűjtői példányokig.

Értékesítés

Havonta több mint 7 millió érdeklődő keresi következő óráját a Chrono24-en. Akár hivatásos kereskedőként, akár magáneladóként árusít, a Chrono24-en Ön is gyorsan vásárlót talál az eladni kívánt időmérőnek.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+49 721 96693-0 Kapcsolat