Belépés vagy regisztrálás

A Chrono24 vásárlóvédelem

Élvezze a Chrono24 ingyenes vásárlóvédelmének előnyeit: ellenőrzött kereskedők, fizetés bizalmi vagyonkezelői számlán keresztül és valódisági garancia.

1.
A Chrono24 szigorú minőségi szempontok alapján ellenőrzi a kereskedőket

Ellenőrzött kereskedők

Az óravásárlás bizalom kérdése is. A kereskedőket ezért szigorú minőségi kritériumok szerinti ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt engedélyezzük számukra a Chrono24-en való megjelenést.

További információk
2.
A Chrono24 Trusted Checkout vásárlók számára ingyenes

Trusted Checkout fizetés

A pénzt vagyonkezelői számlára fizeti be, ahol biztonságban megőrizzük, amíg meg nem kapja a megvásárolt órát. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek. A Trusted Checkout a vásárlók számára ingyenes. Azokat a hirdetéseket megfelelően megjelöltük, amelyeknél a Trusted Checkout fizetés igénybe vehető.

További információk
3.
Minden Chrono24-en keresztül eladott óra a teljes értékén biztosítva van a szállításnál

Biztosított szállítás

A kereskedők teljes értékén biztosítva, nyomkövetési számmal ellátva küldik el az órát a vásárlónak. MyChrono24-fiókjában állandóan figyelemmel követheti a rendelés aktuális állapotát.

További információk
4.
Chrono24 pénzvisszafizetési garancia hamisítványok esetén

Valódisági garancia

Ha kételkedik egy Chrono24-kereskedőtől megrendelt óra valódiságában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az áru átvételét követő 14 napon belül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Megvizsgáljuk az ügyet, és a kereskedővel együtt megtaláljuk az Ön számára kielégítő megoldást. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem sikerül megegyezésre jutni a kereskedővel, a Chrono24 visszautalja Önnek a pénzt.

További információk
5.
A Chrono24 személyes, többnyelvű támogatást nyújt

Személyes, többnyelvű támogatás

Abban a ritka esetben is számíthat támogatásunkra, ha valami nem a terveknek megfelelően alakul. Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy kielégítő megoldást találjon a kereskedővel.

További információk
6.
A Chrono24-nél gyors és egyszerű a vásárlástól való elállás

Elállás a vásárlástól

Amennyiben nem szállítják az árut, vagy az óra nem felel meg a kereskedő leírásának, a vételár a bizalmi vagyonkezelési számláról visszatéríthető. A vásárlástól való elállás esetén gyorsan és egyszerűen visszakapja pénzét.

További információk

Rólunk

A Chrono24 2003-as alapítása óta irányadó szereplőként új mércét állítottunk fel a luxusórák piacán. 290 munkatársunk Karlsruhéban, Berlinben, New Yorkban és Hongkongban nap mint nap azon dolgozik, hogy még vonzóbbá tegyük a piacteret és első osztályú szolgáltatást nyújthassunk a luxusórák vásárlóinak és eladóinak.

További információk rólunk
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Egyedülálló: A Chrono24 számokban

A Chrono24 a luxusórák nemzetközi piactere. Találja meg új időmérőjét a több mint 475 000 hirdetés között vagy adja el óráját a naponta több mint 500 000 látogató egyikének.

 • 2020

  A luxusórák vezető piactere 2003 óta

 • 0

  Eladók a világ több mint 100 országából

 • 0

  Látogató naponta

 • 0

  Hirdetett óra

 • 0 €

  Az órák teljes értéke

 • 0

  Alkalmazás letöltésének száma

Óravásárlás és -eladás világszerte

Vásárlás

Vonzó ajánlatok a világ több mint 100 országából: A Chrono24-en garantáltan megtalálja álmai óráját, a klasszikus automata óráktól kezdve a ritka gyűjtői példányokig.

Értékesítés

Havonta több mint 9 millió érdeklődő keresi következő óráját a Chrono24-en. Akár hivatásos kereskedőként, akár magáneladóként árusít, a Chrono24-en Ön is gyorsan vásárlót talál az eladni kívánt időmérőnek.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan adhatok vissza egy árucikket?
Trusted Checkout vásárlással fizetett árucikk esetén: Ha élni szeretne elállási jogával, vegye fel mielőbb a kapcsolatot ügyfélszolgálati csoportunkkal telefonon (+49 721 96693-920) vagy e-mailben (withdraw@chrono24.com). Munkatársunk dokumentálja és visszaigazolja, hogy határidőn belül jelezte az elállási jog gyakorlására vonatkozó szándékát, és megteszi a szükséges lépéseket.

Ha a vételárat közvetlenül a kereskedőnek vagy a magáneladónak fizette ki, az eredeti állapot helyreállításához vegye fel közvetlenül vele a kapcsolatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy magáneladótól való vásárlás esetén a törvényileg szabályozott visszaküldési vagy elállási jog nem alkalmazható.
Lebonyolítható a vásárlás bizalmi vagyonkezeléssel?
A legtöbb hirdetés esetében elérhető a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetés. Ennek során a bizalmi vagyonkezelői számlára utalja át a pénzt, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak, és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról. További információkat a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetésről itt talál:
Ha nem lehetséges a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüki fizetés, vegye figyelembe az alábbiakat:

Országában vélhetően további megbízható bizalmi vagyonkezelők is rendelkezésre állnak az adásvételi folyamathoz. A bizalmi vagyonkezelő kiválasztásánál tájékozódjon körültekintően.

A bizalmi vagyonkezelés igénybevételével mind a vásárlónak, mind az eladónak egyet kell értenie. Ha a lebonyolítással bizalmi vagyonkezelési szolgáltatót bíz meg, minden információt közvetlenül a bizalmi vagyonkezelő szolgáltatótól szerezzen be. Ne támaszkodjon az eladó által továbbított e-mailekre.
Hogyan ismerhetem fel a hamisított órát?
A Chrono24 általánosan és korlátlanul érvényes irányelve, hogy a kereskedők nem árulhatnak hamisított órákat. A hivatásos kereskedőket ellenőrizzük. Nagy részük évek óta sikeresen értékesít a Chrono24-en. A Trusted Seller minősítés külön is igazolja a kereskedő megbízhatóságát. Ha egy kereskedő bizonyíthatóan órautánzatot árul, kizárjuk a platformról.

A biztonság érdekében még vásárlás előtt tájékozódjon a kiszemelt óra tényleges piaci értékéről. A Rolex, Breitling és más luxusmárkás órákat általában nem néhány száz euróért szokták felkínálni. Ha egy ajánlat túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, vagy ha kétség merül fel önben egy óra valódiságát illetően, inkább ne vásárolja meg az árucikket. Ehelyett jelentse nekünk gyanúját az óra hirdetésében megtalálható „Kétes hirdetés jelentése” linkre kattintva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a valódi, márkás órákba a javítások során néha cserealkatrészt kell helyezni, amelyek nem felelnek meg egy az egyben a modellbe szerelt eredeti alkatrészeknek. A vintage órák esetében néha hiány van cserealkatrészekből. Ilyenkor a kereskedő köteles felhívni a figyelmet a kicserélt alkatrészekre.
Milyen garanciális és szavatossági jogokkal rendelkezem Trusted Checkout fizetéssel történő vásárlás esetén?
A Trusted Checkout rendszeren keresztül lebonyolított vásárlás esetében is a törvényileg biztosított szavatossági jogok érvényesek. A garanciális és szavatossági jogok köre nem terjed tovább ennél.
Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?
A legtöbb hirdetés esetében elérhető a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetés. Ennek során hitelkártyával vagy átutalással a bizalmi vagyonkezelői számlára fizeti be a termék árát, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak, és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról.

További információkat a Chrono24-en keresztüli fizetésről itt talál:
Ha nem a Chrono24 bizalmi vagyonkezelői számláján keresztül bonyolítja le a vásárlást, akkor vegye fel közvetlenül az eladóval a kapcsolatot a fizetés részleteinek megbeszéléséhez.

További kérdések és válaszok