Biztonságos.
Megbízható.
Ingyenes.
#chrono24buyerprotection
Ismerje meg az álmai órájához vezető legbiztonságosabb utakat

A Chrono24-fogyasztóvédelem: Biztosítékaink

Fizetés bizalmi vagyonkezeléssel

A Chrono24 bizalmi vagyonkezelő szolgáltatásának köszönhetően teljes biztonsággal intézheti a fizetést. Miután megkaptuk az óráját, a vételárat még 14 napig őrizzük meg bizalmi vagyonkezelői számlánkon. Így pénze mindaddig biztonságban van, amíg meg nem győződik órája minőségéről. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek.

Valódisági garancia

Amit megígérünk Önnek: A Chrono24-en minden új és használt óra eredeti. Kereskedőink ugyanis kötelesek ellenőrizni az órákat, és csak eredeti darabokat hirdetnek meg. Ha pedig mégis problémák merülnének fel, akkor egyszerűen forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az óra kézhezvételétől számított 14 napon belül, és visszakapja pénzét.

Több információ

Nemzetközi pénzvisszafizetési garancia

Órája hiányosságokat mutat, vagy nem felel meg az elvárásainak? Semmi probléma: Egyszerűen éljen 14 napos elállási jogával, és nemzetközi pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően egyszerűen és gyorsan visszakapja a teljes vételárat.

Ilyen egyszerűen működik az elállás a vásárlástól

 1. 1. Tájékoztassa ügyféltámogatási csoportunkat

  Az óra kézhezvételétől számított 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot ügyféltámogatási csoportunkkal telefonon a(z) +1 646-887-3560 számon vagy e-mailben. Ügyféltámogatási csoportunk visszaigazolja Önnek az elállási kérelme határidőben történő beérkezését, és megteszi a szükséges lépéseket.

 2. 2. Küldje vissza az órát a kereskedőnek

  Küldje vissza az órát eredeti csomagolásában és biztosított csomagként a kereskedő részére. A visszaküldés költségei rendszerint Önt terhelik.

 3. 3. A teljes vételárat megtérítjük Önnek

  A vagyonkezelői számlánkon letétbe helyezett összeget, valamint a már kifizetett postaköltséget természetesen gyorsan és komplikációmentesen visszafizetjük Önnek.

Szigorú kereskedői irányelvek

Piacterünkön szigorú szabályok vannak érvényben, amelyek az Ön biztonságáról gondoskodnak: Mielőtt engedélyeznénk a kereskedőknek, hogy felületünkön értékesítsenek, be kell mutatniuk többek között személyazonosító okmányukat, cégkivonatukat, céges címüket és adószámukat; cégünk pedig kötelezi a kereskedőket a szigorú irányelveink betartására. Emellett hiteles ügyfélértékelések teszik átláthatóvá a kereskedők teljesítményét – így Ön biztos lehet abban, hogy kitől vásárol.

Biztosított szállítás

A kereskedők teljes értéken biztosítva küldik el az órát a vásárlónak. Ezért Önre nézve nem áll fenn kockázat – még akkor sem, ha külföldről vásárol.

Minőségügyi és biztonsági csapat

40 fős minőségügyi és biztonsági csapatunk nap mint nap a gyanús hirdetések felkutatásán és még felmerülésük előtt a lehetséges problémák megoldásán fáradozik. Így Ön teljes mértékben az óravásárlásra összpontosíthat.

Így értékel bennünket több ezer lelkes vásárlónk

Megbízhatósági értékelés (TrustScore): 5 csillagból 4,8 csillagos értékeléssel „Kitűnő”

156 634 értékelés világszerte

Powered by TrustPilot

Segítségre van szüksége?

Több nyelven beszélő ügyféltámogatási csoportunk bármikor rendelkezésére áll személyesen, hogy segítségére legyen a kérése során. Legyen szó bármiről: mindig számíthat ránk!

Figyelemre méltó számok, adatok és tények

 • 20

  éve a luxusórák vezető piactere

 • 43000

  megbízható eladó a világ több mint 120 országából

 • 200000

  vásárló fekteti bizalmát a vásárlóvédelembe

 • 9000000

  weboldal látogató havonta

 • 593000

  hirdetés és hatalmas választék

 • 6550000

  elégedett alkalmazás-felhasználó

Kérdése van?

Amennyiben bizalmi vagyonkezelésünkön keresztül hajtotta végre a fizetést, és élni kívánna elállási jogával, kérjük, 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot ügyféltámogatási csoportunkkal telefonon (+49 721 96693-920) vagy e-mailben (). Dokumentáljuk és megerősítjük elállási jogának határidőben történő beérkezését, gondoskodunk minden további lépésről, és megfelelőképpen tájékoztatjuk Önt.

Ha a vételárat közvetlenül kereskedőnek vagy magáneladónak fizette, kérjük, velük lépjen kapcsolatba a visszafizetés lebonyolítása céljából.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy magáneladótól történő vásárlás esetén nem áll fenn törvényileg szabályozott visszavonási vagy elállási jog.
A legtöbb hirdetés esetében elérhető a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetés. Ennek során a bizalmi vagyonkezelői számlára utalja át a pénzt, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak, és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról. További információkat a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetésről itt talál:
Ha nem lehetséges a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüki fizetés, vegye figyelembe az alábbiakat:

Országában vélhetően további megbízható bizalmi vagyonkezelők is rendelkezésre állnak az adásvételi folyamathoz. A bizalmi vagyonkezelő kiválasztásánál tájékozódjon körültekintően.

A bizalmi vagyonkezelés igénybevételével mind a vásárlónak, mind az eladónak egyet kell értenie. Ha a lebonyolítással bizalmi vagyonkezelési szolgáltatót bíz meg, minden információt közvetlenül a bizalmi vagyonkezelő szolgáltatótól szerezzen be. Ne támaszkodjon az eladó által továbbított e-mailekre.
A Chrono24 általánosan és korlátlanul érvényes irányelve, hogy a kereskedők nem árulhatnak hamisított órákat. A hivatásos kereskedőket ellenőrizzük. Nagy részük évek óta sikeresen értékesít a Chrono24-en. A Trusted Seller minősítés külön is igazolja a kereskedő megbízhatóságát. Ha egy kereskedő bizonyíthatóan órautánzatot árul, kizárjuk a platformról.

A biztonság érdekében még vásárlás előtt tájékozódjon a kiszemelt óra tényleges piaci értékéről. A Rolex, Breitling és más luxusmárkás órákat általában nem néhány száz euróért szokták kínálni. Ha egy ajánlat túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, vagy ha kétség merül fel Önben egy óra valódiságát illetően, inkább ne vásárolja meg az árucikket. Ehelyett jelentse nekünk gyanúját az óra hirdetésében megtalálható „Hirdetés jelentése” linkre kattintva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a valódi, márkás órákba a javítások során néha cserealkatrészt kell helyezni, amelyek nem felelnek meg egy az egyben a modellbe szerelt eredeti alkatrészeknek. A vintage órák esetében néha hiány van cserealkatrészekből. Ilyenkor a kereskedő köteles felhívni a figyelmet a kicserélt alkatrészekre.
A legtöbb hirdetés esetében elérhető a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési számláján keresztüli fizetés. Ennek során hitelkártyával vagy átutalással a bizalmi vagyonkezelői számlára fizeti be a termék árát, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak, és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról.

További információkat a Chrono24-en keresztüli fizetésről itt talál:
Ha nem a Chrono24 bizalmi vagyonkezelői számláján keresztül bonyolítja le a vásárlást, akkor vegye fel közvetlenül az eladóval a kapcsolatot a fizetés részleteinek megbeszéléséhez.

További kérdések és válaszok