Kérdése van?

Ügyféltámogatási csoportunk készséggel áll rendelkezésére.

+1 646-887-3560


Segítsen még jobbá tenni a Chrono24-et!

Visszajelzéséből sokat tanulhatunk. Köszönetképpen exkluzív előnyöket biztosítunk Önnek.
Vegyen részt benne!


Kérdése van?

Ügyféltámogatási csoportunk készséggel áll rendelkezésére.

+1 646-887-3560


Segítsen még jobbá tenni a Chrono24-et!

Visszajelzéséből sokat tanulhatunk. Köszönetképpen exkluzív előnyöket biztosítunk Önnek.
Vegyen részt benne!

Vásárlóvédelem Valódisági garancia Miért a Chrono24? Kérdése van? +1 646-887-3560 vagy e-mail Magyarország  | HUF

Óravásárlás nyugodtan és biztonságosan

A megrendeléstől kezdve a szállításig, és még azután is.

Trusted Checkout a Chrono24-től

A Trusted Checkout a kívánt óra megvásárlásának legbiztonságosabb módja. A kiválasztott kereskedőtől kényelmesen megrendeli az árut, majd vagyonkezelői számlán keresztül kifizeti az órát. A kereskedőnek csak akkor továbbítjuk a pénzt, ha Ön átvette az órát. A legjobb pedig csak most jön: a Trusted Checkout a vásárlók számára teljesen ingyenes.

 • Lépje át a határokat

  A Chrono24-en több mint 90 ország kereskedői árulnak órákat. A Trusted Checkout fizetéssel nemzetközi viszonylatban is egyszerűen rendezheti a számlát. Több nyelven beszélő munkatársaink mindenkor rendelkezésére állnak.

 • Biztosított és nyomon követhető szállítás

  A kereskedők teljes értékén biztosítva, nyomkövetési számmal ellátva küldik el az órát a vásárlónak. MyChrono24-fiókjában állandóan figyelemmel követheti a rendelés aktuális állapotát.

 • Biztonságos fizetés

  Trusted Checkout vásárlásnál a pénzt vagyonkezelői számlára fizeti be, ahol biztonságosan megőrizzük, amíg kézhez nem kapja a megvásárolt órát. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek.

 • Segítség reklamáció esetén

  Amennyiben nem szállítják az árut, vagy az óra nem felel meg a kereskedő leírásának, a vételár a bizalmi vagyonkezelési számláról visszatéríthető. Visszalépés esetén gyorsan és egyszerűen visszakapja pénzét.

 • A Chrono24 vásárlóvédelem

  • Több mint 2 000 ellenőrzött kereskedő

   Az óravásárlás bizalom kérdése is. A kereskedőket ezért szigorú minőségi kritériumok szerinti ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt engedélyezzük számukra a Chrono24-en való megjelenést.

  • Személyre szabott ügyfélszolgálat

   A Chrono24 vásárlóvédelemmel a megrendelés után is Ön áll a középpontban: abban a ritka esetben is számíthat támogatásunkra, ha valami nem a terveknek megfelelően alakul. Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy kielégítő megoldást találjon a kereskedővel. Vegye fel velünk a kapcsolatot legkésőbb 14 nappal az áru átvétele után (support@chrono24.com).

A vásárlóvédelemmel kapcsolatos további információkat itt talál.
A Chrono24 valódisági garancia

A Chrono24 általánosan és korlátlanul érvényes irányelve, hogy a kereskedők nem árulhatnak órautánzatokat és hamisítványokat. Minden kereskedő köteles az eladás előtt gondosan megvizsgálni az óra valódiságát és megadni az áru leírásában, ha a termék állapota eltér az eredeti szállítási állapotától.

Kétségei vannak? Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha kételkedik egy Chrono24-kereskedőtől megrendelt óra valódiságában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az áru átvételét követő 14 napon belül (support@chrono24.com). Megvizsgáljuk az ügyet és a kereskedővel együtt megtaláljuk az Ön számára kielégítő megoldást. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem sikerül megegyezésre jutni a kereskedővel, a Chrono24 visszautalja Önnek a pénzt.

További részleteket a Valódisági garanciára vonatkozó feltételekben talál.

Rólunk

A Chrono24 2003-as alapítása óta irányadó szereplőként új mércét állítottunk fel a luxusórák piacán. Több mint 100 munkatársunk Karlsruhéban, Berlinben, New Yorkban és Hongkongban nap mint nap azon dolgozik, hogy még vonzóbbá tegyük a piacteret és első osztályú szolgáltatást nyújthassunk a luxusórák vásárlóinak és eladóinak.

Egyedülálló: A Chrono24 számokban

A Chrono24 a luxusórák nemzetközi piactere. Az oldalon az órák szerelmesei több, mint 300 000 ajánlat közül válogathatnak, az eladók pedig havi több, mint 10 millió látogatónak kínálhatják fel terméküket.

 • 2018

  A luxusórák vezető piactere 2003 óta

 • 0

  Eladó a világ több mint 90 országból

 • 0

  Látogató havonta

 • 0

  Hirdetett óra

 • 0 €

  Az órák teljes értéke

 • 0

  Alkalmazás letöltésének száma

Óravásárlás és -eladás világszerte

Vásárlás

Vonzó ajánlatok a világ több mint 90 országából származó eladóitól: A Chrono24-en garantáltan megtalálja álmai óráját, a klasszikus automata óráktól kezdve a ritka gyűjtői példányokig.

Értékesítés

Naponta több, mint 350 000 érdeklődő keresi következő óráját a Chrono24-en. Akár hivatásos kereskedőként, akár magáneladóként árusít, a Chrono24-en Ön is gyorsan megtalálja az eladni kívánt időmérőhöz a megfelelő vásárlót.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink készséggel rendelkezésére állnak telefonon és e-mailben:

+49 721 96693-0