Belépés vagy regisztrálás

A Chrono24 vásárlóvédelem

Élvezze a Chrono24 ingyenes vásárlóvédelmének előnyeit: ellenőrzött kereskedők, fizetés bizalmi vagyonkezelői számlán keresztül és valódisági garancia.

1.
A Chrono24 szigorú minőségi szempontok alapján ellenőrzi a kereskedőket

Ellenőrzött kereskedők

Az óravásárlás bizalom kérdése is. A kereskedőket ezért szigorú minőségi kritériumok szerinti ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt engedélyezzük számukra a Chrono24-en való megjelenést.

További információk
2.
A Chrono24 Trusted Checkout vásárlók számára ingyenes

Trusted Checkout fizetés

A pénzt vagyonkezelői számlára fizeti be, ahol biztonságban megőrizzük, amíg meg nem kapja a megvásárolt órát. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek. A Trusted Checkout a vásárlók számára ingyenes. Azokat a hirdetéseket megfelelően megjelöltük, amelyeknél a Trusted Checkout fizetés igénybe vehető.

További információk
3.
Minden Chrono24-en keresztül eladott óra a teljes értékén biztosítva van a szállításnál

Biztosított szállítás

A kereskedők teljes értékén biztosítva, nyomkövetési számmal ellátva küldik el az órát a vásárlónak. MyChrono24-fiókjában állandóan figyelemmel követheti a rendelés aktuális állapotát.

További információk
4.
Chrono24 pénzvisszafizetési garancia hamisítványok esetén

Valódisági garancia

Ha kételkedik egy Chrono24-kereskedőtől megrendelt óra valódiságában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az áru átvételét követő 14 napon belül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Megvizsgáljuk az ügyet, és a kereskedővel együtt megtaláljuk az Ön számára kielégítő megoldást. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem sikerül megegyezésre jutni a kereskedővel, a Chrono24 visszautalja Önnek a pénzt.

További információk
5.
A Chrono24 személyes, többnyelvű támogatást nyújt

Személyes, többnyelvű támogatás

Abban a ritka esetben is számíthat támogatásunkra, ha valami nem a terveknek megfelelően alakul. Munkatársaink segítenek Önnek abban, hogy kielégítő megoldást találjon a kereskedővel.

További információk
6.
A Chrono24-nél gyors és egyszerű a vásárlástól való elállás

Elállás a vásárlástól

Amennyiben nem szállítják az árut, vagy az óra nem felel meg a kereskedő leírásának, a vételár a bizalmi vagyonkezelési számláról visszatéríthető. A vásárlástól való elállás esetén gyorsan és egyszerűen visszakapja pénzét.

További információk

Rólunk

A Chrono24 2003-as alapítása óta irányadó szereplőként új mércét állítottunk fel a luxusórák piacán. 290 munkatársunk Karlsruhéban, Berlinben, New Yorkban és Hongkongban nap mint nap azon dolgozik, hogy még vonzóbbá tegyük a piacteret és első osztályú szolgáltatást nyújthassunk a luxusórák vásárlóinak és eladóinak.

További információk rólunk
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Egyedülálló: A Chrono24 számokban

A Chrono24 a luxusórák nemzetközi piactere. Találja meg új időmérőjét a több mint 475 000 hirdetés között vagy adja el óráját a naponta több mint 500 000 látogató egyikének.

 • 2020

  A luxusórák vezető piactere 2003 óta

 • 0

  Eladók a világ több mint 100 országából

 • 0

  Látogató naponta

 • 0

  Hirdetett óra

 • 0 €

  Az órák teljes értéke

 • 0

  Alkalmazás letöltésének száma

Óravásárlás és -eladás világszerte

Vásárlás

Vonzó ajánlatok a világ több mint 100 országából: A Chrono24-en garantáltan megtalálja álmai óráját, a klasszikus automata óráktól kezdve a ritka gyűjtői példányokig.

Értékesítés

Havonta több mint 9 millió érdeklődő keresi következő óráját a Chrono24-en. Akár hivatásos kereskedőként, akár magáneladóként árusít, a Chrono24-en Ön is gyorsan vásárlót talál az eladni kívánt időmérőnek.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan adhatom vissza az árut?

Trusted Checkout vásárlás esetén: Ha élni szeretne 14 napos elállási jogával, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csoportunkkal az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül telefonon (+49 721 96693-920) vagy e-mailben (). Munkatársunk dokumentálja és visszaigazolja, hogy határidőn belül jelezte az elállási jog gyakorlására vonatkozó szándékát, és megteszi a szükséges lépéseket.

Ha a vételárat közvetlenül a kereskedőnek vagy a magáneladónak fizette ki, az eredeti állapot helyreállításához vegye fel közvetlenül vele a kapcsolatot. Felhívjuk figyelmét, hogy magáneladótól való vásárlás esetén a törvényileg szabályozott elállási jog nem alkalmazható.

Lebonyolítható a vásárlás elkülönített (escrow) számlán keresztül, ill. bizalmi vagyonkezeléssel?
Számos eladó felkínálja a Chrono24-en keresztüli lebonyolítást. Ennek során vagyonkezelői számlára utalja át a termék árát, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról. További információkat a Chrono24-en keresztüli lebonyolításról itt talál:
Ha az eladó nem kínálja fel a Chrono24-en keresztüli lebonyolítást, vegye figyelembe az alábbi információt:
Tájékoztatásképpen (és nem ajánlásképpen) megadjuk két bizalmi vagyonkezeléssel foglalkozó szolgáltató elérhetőségét: www.escrow.com és www.eco-treuhand.de. Országában vélhetően más, megbízható bizalmi vagyonkezelők is rendelkezésre állnak az adásvételi folyamathoz. A bizalmi vagyonkezelő kiválasztásánál tájékozódjon körültekintően.

A bizalmi vagyonkezelés igénybevételével mind a vásárlónak, mind az eladónak egyet kell értenie. Ha a lebonyolítással bizalmi vagyonkezelési szolgáltatót bíz meg, minden információt közvetlenül a bizalmi vagyonkezelő szolgáltatótól szerezzen be. Ne támaszkodjon az eladó által továbbított e-mailekre.
Milyen garanciális és szavatossági jogokkal rendelkezem Trusted Checkout fizetéssel történő rendelés esetén?
A Trusted Checkout esetében is a törvényileg biztosított szavatossági jogok érvényesek. A garanciális és szavatossági jogok köre nem terjed tovább ennél.
Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?
Számos eladó felkínálja a Chrono24-en keresztüli lebonyolítást. Ennek során hitelkártyával vagy átutalással vagyonkezelői számlára fizeti be a termék árát, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapta a megvásárolt órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak és gondoskodnak a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról.

További információkat a Chrono24-en keresztüli lebonyolításról itt talál:
Minden eladó maga dönti el, milyen fizetési módokat kínál fel. A fizetés részleteinek megbeszéléséhez kérjük, vegye fel közvetlenül az eladóval a kapcsolatot. Az eladók esetenként a leírás szövegében is feltüntetik a lehetséges fizetési módokat.

További kérdések és válaszok