Átugrás
Kérdései merültek fel? Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek: +1 646-887-3560
Chrono24 - Magyarország
Belépés vagy regisztrálás

Watch Collection

Kövesse nyomon óragyűjteményének értékalakulását

Indítsa el online óragyűjteményét

Mire is vágyhatnánk jobban az igazi gyűjtők? A Watch Collection segítségével mindig Önnél lehetnek az órái, és bármikor nyomon követheti kedvenc darabjainak értékalakulását.

 • Kezelje online az óragyűjteményét
 • Adjon hozzá egyszerűen új órákat
 • Egészítse ki a hasznos adatokat, és töltsön fel képeket
 • Tudja meg az óráinak aktuális piaci értékét
 • Kövesse a jövőbeli értékalakulást, illetve annak előzményeit
0:40

Vigye magával mindenhova az óráit

Élje meg óragyűjteményét egy teljesen más oldalról: Online, azonnal elérhetően és okostelefonnal mindenütt hozzáférhető módon. Így érdekes órákat figyelhet meg, meghatározhatja az óra értékét, és kezelheti Watch Collection óragyűjteményét, bárhol is legyen, amikor csak akarja.

Kövesse figyelemmel az értékalakulást

Becsültesse fel órájának aktuális értékét, és tartsa szem előtt saját óráinak, illetve más érdekes órák jövőbeli értékalakulását. Folyamatosan bővítjük a világon egyedülálló adatbázisunkat. Minden nap újraszámítjuk a becsült értékeket. Amikor pedig felbecsületlen egyedi órákat ad hozzá, akkor segít nekünk, hogy még jobbá tegyük a Watch Collection szolgáltatást.

Gyűjtsön órákat, élvezze az előnyöket

 • A gyűjtemény személyre szabása

  Tegye egyedivé Watch Collection óragyűjteményét saját adatokkal, képekkel és jegyzetekkel.
 • A gyűjtés automatizálása

  Amikor a Chrono24-en keresztül vásárol egy órát, akkor az automatikusan hozzáadódik gyűjteményéhez.

Watch Scanner

Óragyűjtemény létrehozása fotókkal

Nyissa meg most a Chrono24 alkalmazást, és adja hozzá óráit Watch Collection gyűjteményéhez a Watch Scanner segítségével. Legyen szó arról, hogy az adott órát már csuklóján viseli vagy csupán érdekesnek találja – fotóval rögzítheti óráit személyes óragyűjteménye részeként vagy csupán megtekintésre.

Töltse le az alkalmazást, és próbálja ki:

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Watch Collection saját óragyűjteményének online kezelőfelülete. A gyűjteményhez könnyen hozzáadhat új órákat, bármennyi adatot, és feltölthet hozzájuk képeket is. A Watch Collection oldalon megismerheti és figyelemmel kísérheti az órák értékének időbeli alakulását. Szemmel tarthat itt olyan órákat is, amelyet érdekesnek talál, de még nem vásárolt meg.
Nem, olyan órákat is megfigyelhet, amelyek érdeklik, és szeretné figyelemmel kísérni értékük alakulását. Ehhez adja meg a hivatkozási számot vagy a márkát, modellt és az óra állapotát, majd válassza ki az „Ez az óra nem áll a tulajdonomban” opciót.

További információk
Korlátlan számban hozzáadhat órákat a gyűjteményhez.
A Chrono24-en keresztül vásárolt órák automatikusan bekerülnek a Watch Collection gyűjteménybe, hogy figyelemmel követhető legyen értékük alakulása.
A Watch Collection a teljes óragyűjtemény, illetve minden egyes óra becsült értékét és az érték alakulását is közvetíti.
A becsült érték naponta frissül. Az érték ingadozása azonban nem naponta, hanem hosszabb időt figyelembe véve látható.
Igen, minden órához saját képeket és megjegyzéseket is felvihet.
Igen, az óragyűjtemény teljessége érdekében bármilyen óra a Watch Collection része lehet. Nagyon ritka órákról azonban csak kevés, vagy semmilyen adattal nem rendelkezünk. Ha az adott órát azonban gyakrabban meghirdetik, és elegendő adat áll róla rendelkezésre, az információk automatikusan a Watch Collection felületén is megjelennek.