2003 óta piacvezető a luxusórák biztonságos eladása és vásárlása terén

Watch Collection

Hozza létre óragyűjteményét, és tartsa figyelemmel az időmérők értékének fejlődését.

Ismerje meg a Watch Collectiont

Ez a videó bemutatja a Chrono24 Watch Collection legfontosabb ismérveit. Személyes Watch Collection oldalán online szerkesztheti és kezelheti óragyűjteményét. A gyűjteményhez könnyen hozzáadhat új órákat, bármennyi adatot, és feltölthet hozzájuk képeket is. Kedvenc darabjainak vagy befektetéseinek múltbeli és jövőbeni értékfejlődését egyaránt figyelemmel követheti.

Gyűjteménye online, egy helyen

Nyissa meg saját óragyűjteményét a Chrono24-en, vigye fel óráit és fedezze fel kedvenceit teljesen más szemszögből a Watch Collection segítségével. A Watch Collection otthonról és útközben is megtekinthető, illetve kezelhető. A gyűjtemény gondozása mellett szemmel tarthatja itt azokat az érdekes órákat is, amelyeket még nem vásárolt meg.

Szenvedélye számokban

Legyen szó gyűjtői darabról vagy befektetésről, programunkkal gyorsan és könnyedén felbecsülheti óráinak értékét és annak időbeli fejlődését. Egyedülálló adataink alapján napi alapon kiszámítjuk minden egyes óra új becsült értékét. Az értékfejlődés alapvető trendjei azonban többnyire csak hosszú időtartamot figyelembe véve rajzolódnak ki igazán. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük újabb és újabb óramodellekkel. Olyan különleges egyedi darabokat is felvihet a Watch Collection gyűjteménybe, amelyhez adatbázisunkban még nem állnak rendelkezésre adatok. Ezzel Ön is hozzájárul a program továbbfejlesztéséhez.

A Watch Collection további funkciói

  • Személyre szabás

    Tegye egyedivé gyűjteményét saját képekkel. A fotókat egyszerűen feltöltheti és elmentheti. Minden órához saját jegyzeteket is hozzáadhat, amelyek mások számára nem lesznek láthatók.

  • Ossza meg óragyűjteményét barátaival

    Ossza meg óragyűjteményét barátaival és ismerőseivel közvetlenül, többféle csatornán, pl. Facebookon vagy e-mailben.

Adja hozzá óráját és ismerje meg az értékét

Adja meg az óra hivatkozási számát. Ha nem találja a hivatkozási számot, az óra márkáját, modelljét vagy más tulajdonságát is megadhatja.

Adja hozzá óráját

Állapota
 

Itt találja a hivatkozási számot:

  • A számlapon
  • Az iratokban
  • A hátlapon
  • A szíjtartónál

Watch Scanner

Óragyűjtemény létrehozása fotókkal

A Watch Scanner alkalmazással most könnyedén felveheti óráit Watch Collection gyűjteményébe fotók segítségével.
Nem számít, ha már hordja az órát, vagy csak érdekesnek találja: fotóval rögzítheti Watch Collection gyűjteményében – személyes gyűjteménye részeként vagy csupán megtekintésre.

Töltse le az alkalmazást, és próbálja ki:

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mi a Watch Collection?
A Watch Collection saját óragyűjteményének online kezelőfelülete. A gyűjteményhez könnyen hozzáadhat új órákat, bármennyi adatot, és feltölthet hozzájuk képeket is. A Watch Collection oldalon megismerheti és figyelemmel kísérheti az órák értékének időbeli alakulását. Szemmel tarthat itt olyan órákat is, amelyet érdekesnek talál, de még nem vásárolt meg.
Csak tulajdonomban álló órákat adhatok a Watch Collection gyűjteményhez?
Nem, olyan órákat is megfigyelhet, amelyek érdeklik, és szeretné figyelemmel kísérni értékük alakulását. Ehhez adja meg a hivatkozási számot vagy a márkát, modellt és az óra állapotát, majd válassza ki az „Ez az óra nem áll a tulajdonomban” opciót.

További információk
Hány órát vihetek fel a Watch Collection gyűjteménybe?
Korlátlan számban hozzáadhat órákat a gyűjteményhez.
Miért található meg olyan óra a Watch Collection gyűjteményben, amelyet nem én magam vittem fel?
A Chrono24-en keresztül vásárolt órák automatikusan bekerülnek a Watch Collection gyűjteménybe, hogy figyelemmel követhető legyen értékük alakulása.
Milyen becsült értéket jelez a Watch Collection?
A Watch Collection a teljes óragyűjtemény, illetve minden egyes óra becsült értékét és az érték alakulását is közvetíti.
Milyen időközönként kerül sor a becsült érték kalkulálására?
A becsült érték naponta frissül. Az érték ingadozása azonban nem naponta, hanem hosszabb időt figyelembe véve látható.
Más felhasználók is láthatják a Watch Collection gyűjteményemet?
Nem, csak azok a felhasználók láthatják, akikkel megosztotta a Watch Collectiont.
Saját információkat is hozzáadhatok a Watch Collection oldalon?
Igen, minden órához saját képeket és megjegyzéseket is felvihet.
Ritka órákat is hozzáadhatok a Watch Collection gyűjteményhez?
Igen, az óragyűjtemény teljessége érdekében bármilyen óra a Watch Collection része lehet. Nagyon ritka órákról azonban csak kevés, vagy semmilyen adattal nem rendelkezünk. Ha az adott órát azonban gyakrabban meghirdetik, és elegendő adat áll róla rendelkezésre, az információk automatikusan a Watch Collection felületén is megjelennek.