Watch Collection

Hozza létre óragyűjteményét, és tartsa figyelemmel az időmérők értékének fejlődését.

Ismerje meg a Watch Collectiont

Ez a videó bemutatja a Chrono24 Watch Collection legfontosabb ismérveit. Személyes Watch Collection oldalán online szerkesztheti és kezelheti óragyűjteményét. A gyűjteményhez könnyen hozzáadhat új órákat, bármennyi adatot, és feltölthet hozzájuk képeket is. Kedvenc darabjainak vagy befektetéseinek múltbeli és jövőbeni értékfejlődését egyaránt figyelemmel követheti.

Gyűjteménye online, egy helyen

Nyissa meg saját óragyűjteményét a Chrono24-en, vigye fel óráit és fedezze fel kedvenceit teljesen más szemszögből a Watch Collection segítségével. A Watch Collection otthonról és útközben is megtekinthető, illetve kezelhető. A gyűjtemény gondozása mellett szemmel tarthatja itt azokat az érdekes órákat is, amelyeket még nem vásárolt meg.

Szenvedélye számokban

Legyen szó gyűjtői darabról vagy befektetésről, programunkkal gyorsan és könnyedén felbecsülheti óráinak értékét és annak időbeli fejlődését. Egyedülálló adataink alapján napi alapon kiszámítjuk minden egyes óra új becsült értékét. Az értékfejlődés alapvető trendjei azonban többnyire csak hosszú időtartamot figyelembe véve rajzolódnak ki igazán. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük újabb és újabb óramodellekkel. Olyan különleges egyedi darabokat is felvihet a Watch Collection gyűjteménybe, amelyhez adatbázisunkban még nem állnak rendelkezésre adatok. Ezzel Ön is hozzájárul a program továbbfejlesztéséhez.

Adja hozzá óráját és ismerje meg az értékét

Adja meg az óra hivatkozási számát. Ha nem találja a hivatkozási számot, az óra márkáját, modelljét vagy más tulajdonságát is megadhatja.

Adja hozzá óráját

Állapota
 

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztonságban vannak az adataim a Chrono24-en?
Igen. Személyes adatait a legmodernebb biztonsági rendszerrel védjük az adatok manipulációja, részleges vagy teljes elvesztése és harmadik személy jogosulatlan hozzáférése ellen. További információkat az adatvédelmi nyilatkozatban találhat.
Továbbadják az adataimat harmadik félnek?
Személyes adatait kizárólag vételi érdeklődés vagy rendelés lebonyolításánál használjuk fel. Személyes adatok harmadik fél részére történő továbbításra csak az adatvédelmi nyilatkozatban megnevezett esetekben kerül sor.

További kérdések és válaszok