Hasonló órát szeretne eladni? Írja meg a hirdetést itt

Rolex Yacht-Master 40 Certified 40mm Yellow Gold Factory MOP Dial

Használt () | Gyártási év 2007 | Eredeti dobozzal | Eredeti dokumentumokkal
12 574 682 Ft
+ 59 221 Ft ingyenes, biztosított szállítás a következő országba:
Átutalás
benne van az árban:

Az óra eredetiségét hitelesített órakészítő ellenőrizte és tanúsította.

Vásárlóvédelem

A vásárlóvédelemmel Ön teljes védelmet élvez, így támogatást nyújtunk Önnek, ha a rendelése során valami probléma adódik.

Szállítás és eladó

Árucikk raktáron
Várható kiszállítás: 05. 28. - 06. 04.
Hivatásos kereskedő
4,8 ( )

További információ a hirdetéshez

Bázisadatok

Hirdetési kód FUG5V8
Márka Rolex
Modell Yacht-Master 40
Hivatkozási szám 16628
Kereskedő kódja 30316
Működése Automata
A tok anyaga Sárgaarany
Szíj anyaga Sárgaarany
Gyártási év 2007
Állapota
Szállítási terjedelem
Eredeti dobozzal, eredeti dokumentumokkal
Nem Férfi karóra/Uniszex
Fellelhetőség Hollandia, Maastricht
Ár 31 850 € (= 12 574 682 Ft)
Hozzáférhetőség Árucikk raktáron

Kaliber

Működése Automata
Kaliber/Óramű Rolex Cal. 3135

Tok

A tok anyaga Sárgaarany
Átmérő 40 mm
Lünetta anyag Sárgaarany
Üveg Zafírüveg
Számlap Gyöngyház

Szíj

Szíj anyaga Sárgaarany
Szíj színe Arany
Csat Nagykapcsos csat
Csat anyaga Sárgaarany

Funkciók

Dátum

Egyebek

Centrális másodperckijelzés, Világító mutató, Kronométer, Forgatható lünetta, Csavarozott korona, Gyorsbeállítás, Eredeti állapotban/eredeti alkatrész

Leírás

Chrono24-biztosítékok ennél a hirdetésnél

Bővebb információ a biztosítékokkal kapcsolatban

Elállás a vásárlástól – bonyodalmak nélkül

Nem elégedett? Semmi probléma! Ha a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési szolgáltatását használva intézi a fizetést, egyszerűen és kényelmesen elállhat a vásárlástól. Ha kétségei vannak az eredetiséggel kapcsolatban, az órán hiányosságot tapasztal, vagy nem felel meg az elvárásainak, élhet 14 napos elállási jogával.

A vásárlástól való elállás lépései:

  1. 1.  Tájékoztassa a Chrono24 ügyfélszolgálati csoportját

  2. 2.  Küldje vissza az órát biztosítással a kereskedőnek

  3. 3.  A Chrono24 megtéríti Önnek a vételárat

Több mint 800 000 elégedett óravásárló világszerte

Legjobb értékelést kapott Chrono24 kereskedők: 4.8 5-ből

A Chrono24 valódisági garancia

Eladó

Hivatásos kereskedő | 2005 óta a Chrono24-en
Maastricht, Hollandia
Angol, Német
3 011 Eladások
1 093 aktív hirdetések
Maastricht, Hollandia
Angol, Német

Elismerések

Az értékek az eladó az elmúlt 90 napban nyújtott teljesítményén alapulnak.
Trusted Seller

Megfelel minden jogi és bővített belső követelményünknek

Gyors feladás

A raktáron lévő árucikkeit átlagosan 24 órán belül feladja

Pontosság

Az árucikkei 99%-át a megadottak szerint vagy gyorsabban adja fel

Válaszadási idő

3 órán belül válaszol

Eladások

84 árucikket adott el

Értékelések (1 991)
4,8
4,8 Elküldés
4,7 Termékleírás
4,8 Kommunikáció
1 944 vásárló ajánlja ezt az eladót
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag
Csak ellenőrzött értékeléseket teszünk közzé sikeres vásárlásokról, elállásokról és a vásárló és az eladó közötti kommunikációról.

A kereskedő alábbi órái is érdekelhetik

Kérdése van?

A Certified az új tanúsítási szolgáltatásunk, amelynek keretében hitelesített óragyártók tesztelik és tanúsítják az órák eredetiségét. Teljesen gondtalan vásárlási élményt kívánunk nyújtani a platformunkon elérhető luxusórákat vásárlóknak.
1. Keresse a Certified ikonnal ellátott hirdetéseket.
A Certified órákat a „C” betűs zöld ikonról ismerheti fel a keresési eredményeket feltüntető oldalakon és a megfelelő hirdetési oldalakon. Természetesen a listákat közvetlenül is szűrheti a Certified megjelölés alapján: így gyorsabban megtalálhatja őket. Ha egy Certified óra mellett döntött, a hirdetési oldalon azonnal láthatja, hogy a Certified minősítés már fel van-e tüntetve, vagy opcionálisan hozzáadható-e a megrendeléshez. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
2. Tesztelés hitelesített óragyártó által
Mielőtt az órát megkapja, azt egy hitelesített óragyártó ellenőrzi, és tanúsítványt állít ki annak eredetiségéről. Többek között ellenőrzi, hogy az óra állapota megfelel-e a hirdetésben megadott adatoknak és az eredetiségi definíciónknak.
3. Ön digitális eredetiségi tanúsítvánnyal együtt kapja meg a tanúsított órát.
A sikeres tanúsítást követően megbizonyosodhat órája eredetiségéről. Ezt egy eredetiségi tanúsítvány igazolja, amelyhez az óra kézhezvétele után digitálisan is hozzáférhet.
A Chrono24 vásárlóvédelme teljes körű védelmet nyújt a kifizetésre. Ha Ön hivatásos kereskedőtől vásárolt, a vásárlás összegét az óra kézhezvételétől számított 14 napig a bizalmi vagyonkezelői számlánkon tároljuk. Ily módon pénzét mindaddig biztonságosan megőrizzük, amíg meg nem győződik órája minőségéről. A kereskedő csak ezután kapja meg a pénzét. Amennyiben nem elégedett, élhet törvényes elállási jogával, és indoklás nélkül visszaküldheti az órát a kereskedőnek a kézhezvételtől számított 14 napon belül.
Ha magáneladótól vásárolt, a vásárlás összegét az óra kézhezvételétől számított 7 napig a bizalmi vagyonkezelői számlánkon tároljuk. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy magáneladótól történő vásárlás esetén nem illeti meg a törvényes elállási jog.
A Certified az új tanúsítási szolgáltatásunk, amelynek keretében az órák eredetiségét hitelesített óragyártók tesztelik és tanúsítják. Gondtalan vásárlási élményt kívánunk nyújtani a platformunkon elérhető luxusórákat vásárlóknak. A sikeres tanúsítást követően digitális eredetiségi tanúsítványt kap. Ez igazolja, hogy az óra megfelel az eredetiségi definíciónknak és a hirdetésben feltüntetett állapotnak. A Certified órákra hároméves eredetiségi garancia vonatkozik. Lásd még: Hogyan történik az óra tesztelése?
A tanúsítás ingyenes az Ön számára, ha a Certified minősítés bele van foglalva a kívánt óra árába. Ebben az esetben az órát már tanúsította a kereskedő közelében lévő hitelesített óragyártó. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
Ha olyan órát választott, amelynél a Certified minősítés opcionális, a tanúsítást 199 € összegű felár ellenében hozzáadhatja a rendeléshez. Ebben az esetben az órát saját óragyártóink tesztelik, majd elküldik Önnek. Lásd még: Mit foglal magában az opcionális Certified minősítés?
Ha az árban benne van, az óráját további költségek nélkül kapja meg. Az óra vételárát a szokásos módon, bizományosi szolgáltatásunkon keresztül vásárolhatja meg.
Amennyiben szeretné, vegye igénybe a tanúsítást is, fizesse ki az óra vételárát, illetve a(z) 199 € tanúsítási költséget is. Csak abban az esetben állítunk ki számlát a tanúsításhoz, ha azt Ön kifejezetten kéri.
Ha elérhető a tanúsítási szolgáltatás, azt a zöld Certified ikon jelzi a keresési eredmények között és a hirdetés oldalán. Mivel folyamatosan új órákkal bővítjük Certified kínálatunkat, megéri a kedvenc órái esetében időről-időre ellenőrizni, hogy kapták-e már Certified ikont.
Minden Certified óra átfogó tesztelésen megy át egy hitelesített óragyártó által meghatározott kritériumok alapján. Csak így tudjuk biztosan garantálni az óra eredetiségét.
A vizsgálat a következő lépésekből áll:
Eredetiségvizsgálat: Az óra eredetiségét kívül és belül is meg kell vizsgálni. A vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy az óra megfelel-e az eredetiségi definíciónknak. Lásd még: Hogyan definiáljuk az eredetiséget?
Állapotvizsgálat: Meg kell vizsgálni, hogy az óra állapota megfelel-e a hirdetésben megadott adatoknak. Sor kerül a funkciók, a felhúzószerkezet, a kronográf és számos egyéb kritérium általános vizsgálatára. Lásd még: Hogyan definiáljuk az eredetiséget?
A szállítási terjedelem ellenőrzése: A szállítási terjedelem (pl. eredeti doboz és papírok) teljességének és a modellhivatkozásnak való megfelelés ellenőrzése.
Lopásellenőrzés: Ellenőrizhető, hogy az óra sorozatszáma szerepel-e a lopott órák vezető adatbázisában. Ezáltal biztosítható, hogy ne forduljanak elő az óra sorozatszámának megfelelő bejelentett lopások.
Előzetesen az összes olyan óragyártót ellenőrizzük, aki Certified órákat tanúsít. Ezzel biztosítjuk, hogy az óragyártó minden szükséges képesítéssel és megkívánt technikai felszereltséggel rendelkezzen. Célzott auditokkal azt is biztosítjuk, hogy az órát kizárólag szakértők, a saját szabványaink szerint teszteljék. Amennyiben bármilyen kötelességszegést észlelünk, természetesen felelősségre vonjuk az óragyártókat. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
Az eredetiségi tanúsítvány egy digitális dokumentum, amelynél nem áll fenn az elvesztés, ellopás vagy sérülés veszélye. Miután megkapta az órát, megtalálja a megfelelő eredetiségi tanúsítványt a Chrono24-fiókjában. Ezt bejelentkezés után a „Vásárlás” menüpont alatt vagy a Watch Collection gyűjteményben érheti el.
A Certified minősítés keretében a visszaküldési jogra általános visszaküldési feltételeink érvényesek. Ha hivatásos kereskedőtől vásárol, az óra kézhezvételétől számított 14 napon belül élhet törvényes elállási jogával, és egyszerűen és gyorsan visszakaphatja a pénzét.
Magáneladótól való vásárlás esetén nem illeti meg törvényes elállási jog.

További kérdések és válaszok