Átugrás
Kérdései merültek fel? Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek: +1 646-887-3560
Chrono24 - Magyarország
Belépés vagy regisztrálás
Hasonló órát szeretne eladni? Írja meg a hirdetést itt

Omega Certified

tailcoat watch 18K whitegold complete set 1706 cal 600 from 1965

Állapota: | Gyártási év 1965 | Eredeti dobozzal | Eredeti dokumentumokkal
902 096 Ft
plusz szállítás
Átutalás
+ 199 € (opcionális)

Az óra eredetiségét egy hitelesített órakészítő vizsgálja meg és tanúsítja.

Chrono24-biztosítékok ennél a hirdetésnél

A fizetés biztonságáról bizalmi vagyonkezelő szolgáltatás gondoskodik. Mivel magáneladótól vásárolt, nincs törvényileg szabályozott elállási jog.

Eladó

További információ a hirdetéshez

Bázisadatok

Hirdetési kód IGKD80
Márka Omega
Hivatkozási szám 1706
Működése Kézi felhúzás
A tok anyaga Fehérarany
Gyártási év 1965
Állapota (Újszerű, használati nyomok nélkül)
Szállítási terjedelem
Eredeti dobozzal, eredeti dokumentumokkal
Nem Férfi karóra/Uniszex
Fellelhetőség Magyarország, budapest
Ár 2 238 € (= 902 096 Ft) [Irányár]
Hozzáférhetőség Árucikk raktáron

Kaliber

Működése Kézi felhúzás
Kaliber/Óramű 600
Báziskaliber Omega cal 600
Járástartalék 48 h
Kövek száma 17
Lengésszám 19800 A/h

Tok

A tok anyaga Fehérarany
Átmérő 44 mm
Vízálló 3 ATM
Lünetta anyag Fehérarany
Üveg Plexiüveg
Számlap Ezüst
Számlap számai Számjegyek nélkül

Egyebek

Centrális másodperckijelzés

Leírás

Chrono24-biztosítékok ennél a hirdetésnél

Bővebb információ a biztosítékokkal kapcsolatban

Ezek az órák is érdekelhetik

Több mint 700 000 elégedett óravásárló világszerte

Legjobb értékelést kapott Chrono24 kereskedők: 4.8 5-ből

Eladó

Magáneladó
Az ajánlattevő adatait nem tesszük közzé
Felhasználó 2016 óta
Hely

Magyarország

Kérdése van?

A Certified azt jelenti, hogy az óra eredetiségét egy hitelesített órásmester vizsgálja meg és tanúsítja. A teljes körű eredetiségvizsgálatnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy eredeti órát kap, amely teljes egészében megfelel az elvárásainak.
1. Ismerje meg a Certified ikont
Keresse a hirdetésekben a zöld Certified ikont.
2. Válassza ki álmai óráját és vásárolja meg
Válassza ki egyszerűen kedven óráját, és indítsa el a vásárlási folyamatot.
Közvetlenül a hirdetés oldalán megmutatjuk Önnek, hogy a tanúsítás az Ön órája esetében már benne van-e az árban vagy az opcionális-e.
3. Tanúsítás hitelesített órásmester által
Mielőtt az órát megkapja, azt egy hitelesített órásmester ellenőrzi, és egy tanúsítványt állít ki annak eredetiségéről. Az órásmester megbizonyosodik róla, hogy az órája megfelel a hirdetésben szereplő adatoknak, és ellenőrzi az eredetiségét.
4. Egy tanúsítványt kap
Amint az óra megérkezik Önhöz, Chrono24 fiókjából letöltheti a eredetiségi tanúsítványt.
A Certified azt jelenti, hogy az óra eredetiségét egy hitelesített órásmester vizsgálja meg és tanúsítja. Ez esetben egy további garanciáról van szó, amely biztosítja Önt afelől, hogy eredeti órát kap, amely teljes egészében megfelel az elvárásainak.
A vásárlóvédelem alapvető garanciánknak felel meg, amelyben természetesen minden esetben megbízhat egy tanúsított óra vásárlásakor. A vásárlóvédelem keretében élvezheti a szolgáltatásink által nyújtott előnyöket, mint a bizományosi szolgáltatáson keresztül történő fizetés vagy a biztosított szállítás. Ügyfélszolgálatunk is mindig rendelkezésére áll.
Számos óra esetében a tanúsítás benne van az árban. Bizonyos órákat opcionálisan tanúsított órásmesterrel is ellenőriztethet és tanúsíttathat. A megfelelő órák szintén a zöld Certified ikonnal vannak megjelölve. Ha a tanúsítás mellett dönt, azt egyszerűen megteheti a vásárlás 199 € során. A biztosított szállítás és az ÁFA már benne van az árban.
Mivel folyamatosan új órákkal bővítjük Certified kínálatunkat, megéri a kedvenc órákat időről-időre ellenőrizni, hogy nem kapták-e a Certified ikont.
Ha az árban benne van, az óráját további költségek nélkül kapja meg. Az óra vételárát a szokásos módon, bizományosi szolgáltatásunkon keresztül vásárolhatja meg.
Amennyiben szeretné, vegye igénybe a tanúsítást is, fizesse ki az óra vételárát, illetve a(z) 199 € tanúsítási költséget is. Csak abban az esetben állítunk ki számlát a tanúsításhoz, ha azt Ön kifejezetten kéri.
Ha elérhető a tanúsítási szolgáltatás, azt a zöld Certified ikon jelzi a keresési eredmények között és a hirdetés oldalán. Mivel folyamatosan új órákkal bővítjük Certified kínálatunkat, megéri a kedvenc órái esetében időről-időre ellenőrizni, hogy kapták-e már Certified ikont.
Ez az órától függ. A Vintage órák eredetisége nem minden esetben igazolható és tanúsítható minden kétséget kizáróan. Kétes esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Egy a Chrono24 által hitelesített órásmester ellenőrzi és tanúsítja az órát. Ennek során különleges elővigyázatossággal jár el. Részletesen a következőket ellenőrzi:
Az óra állapota: Ellenőrzi, hogy az óra állapota megfelel-e a hirdetésben megadott adatokkal.
Szállítási terjedelem: Ellenőrzi, hogy a szállítási terjedelem megfelel-e a hirdetésben megadott adatoknak.
Eredetiség: Átfogóan ellenőrzi az órát, majd ezt követően kiállítja a tanúsítványt.
A Certified keretében kizárólag a Chrono24 hitelesített órásmesterei ellenőrzik az órát. A rendszeres minőségi ellenőrzések és a szakmai ismeretek igazolása biztosítja, hogy az óráját mindig szakemberek és a mi minőségi követelményeink szerint ellenőrzik.
A tanúsítás rendszerint 1-3 munkanapot vesz igénybe.
Óráját abban az a szállítási terjedelemben kapja meg, amelyet a hirdetésben megadtak – az ott szereplő adatoknak megfelelően, tehát eredeti dobozban és eredeti papírokkal. Ezenkívül egy eredetiségi tanúsítványt is kiállítunk Önnek.
Igen, amint az óra megérkezik Önhöz, Chrono24 fiókjából letöltheti a hozzá tartozó eredetiségi tanúsítványt.
Az óra eredetisége az órák világában nem egyszerű kérdés. A szakértőknek és a globális óraközösségnek okkal nincs egységes definíciója az eredetiséget illetően. Például vannak olyan órák, amelyek állapota eredeti, de egy picike pótalkatrészt szereltek bele – ezek vajon eredeti órának minősülnek?
A világ vezető luxusóra piactereként órákra specializálódtunk, és amennyire csak lehetséges szeretnénk transzparensek lenni. Ezért a tanúsítás során valamennyi fontos alkatrész eredetiségét külön-külön vizsgálják meg, és ellenőrzik az eltéréseket.
Az óra eredetiségét a következő esetekben nem áll módunkban tanúsítani:
 • ha az óramű nem eredeti
 • ha az óratok nem eredeti
 • ha az órába olyan nem eredeti alkatrészt szereltek be, amely nem viseli a gyártó márkanevét vagy monogramját (nem eredeti alkatrészek)
 • Amennyiben egy óra nem felel meg a tanúsításon, ügyfélszolgálatunk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot, és visszatérítjük Önnek a vételárat. Ha fizetési kötelezettséggel járó tanúsítást kért, természetesen annak a költségét is visszatérítjük.
  Amennyiben egy óra esetében egyedi igazítások történtek (pl. gyémántdíszítés) vagy olyan fontos alkatrészeket találtak, amelyeken nincs márkajelzés (pl. másik óraszíj, eltérő mutatókészlet), nem szerepelnek a hirdetésben, azt a tanúsítási folyamatok során átláthatóan közöljük Önnel, és eldöntheti, hogy ennek ellenére is szeretné-e az órát vagy sem.
  Értesítjük Önt erről, és azonnal visszatérítjük a vételárat. Amennyiben fizetési kötelezettséggel járó tanúsítást kért, természetesen annak a költségét is visszatérítjük.
  Amennyiben az órásmester az órája vizsgálata során eltéréseket tapasztal a hirdetésben megadottaktól, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és eldöntheti, hogy ennek ellenére szeretné-e az órát vagy sem.
  A visszaküldési feltételek a Certified keretében megfelelnek az általános visszaküldési feltételeinknek. Hivatásos kereskedő általi vásárlás esetén az óra kézhezvételét követően minden esetben megilleti a 14 napos törvényes elállási jog. Magáneladótól való vásárlás esetén nincs törvényileg szabályozott elállási jog.

  További kérdések és válaszok