Hasonló órát szeretne eladni? Írja meg a hirdetést itt

IWC Certified Vintage Retailed by W. Horovitz Alexandrie stated on the dial Yellow Gold Case very rare

Használt () | Gyártási év 1943 | Eredeti doboz nélkül | Eredeti dokumentumok nélkül
3 408 062 Ft
+ 24 085 Ft ingyenes, biztosított szállítás a következő országba:
Átutalás
+ 199 € (opcionális)

Az óra eredetiségét egy hitelesített órakészítő vizsgálja meg és tanúsítja.

Vásárlóvédelem

A vásárlóvédelemmel Ön teljes védelmet élvez, így támogatást nyújtunk Önnek, ha a rendelése során valami probléma adódik.

Szállítás és eladó

Árucikk raktáron
Várható kiszállítás: 04. 15. - 04. 20.
Hivatásos kereskedő
4,8 ( )

További információ a hirdetéshez

Bázisadatok

Hirdetési kód FP7PI2
Márka IWC
Hivatkozási szám Iwc vintage
Működése Kézi felhúzás
A tok anyaga Sárgaarany
Szíj anyaga
Krokodilbőr
Gyártási év 1943
Állapota (Használt, használati nyomok nélkül vagy alig látható használati nyomokkal)
Szállítási terjedelem
Eredeti doboz nélkül, eredeti dokumentumok nélkül
Nem Férfi karóra/Uniszex
Fellelhetőség Ausztria, Wien
Ár 8 490 € (= 3 408 062 Ft)
Hozzáférhetőség Árucikk raktáron

Kaliber

Működése Kézi felhúzás

Tok

A tok anyaga Sárgaarany
Üveg Plexiüveg
Számlap Ezüst

Szíj

Szíj anyaga
Krokodilbőr
Szíj színe Barna
Csat Tüskecsat

Leírás

Chrono24-biztosítékok ennél a hirdetésnél

Bővebb információ a biztosítékokkal kapcsolatban

Elállás a vásárlástól – bonyodalmak nélkül

Nem elégedett? Semmi probléma! Ha a Chrono24 bizalmi vagyonkezelési szolgáltatását használva intézi a fizetést, egyszerűen és kényelmesen elállhat a vásárlástól. Ha kétségei vannak az eredetiséggel kapcsolatban, az órán hiányosságot tapasztal, vagy nem felel meg az elvárásainak, élhet 14 napos elállási jogával.

A vásárlástól való elállás lépései:

  1. 1.  Tájékoztassa a Chrono24 ügyfélszolgálati csoportját

  2. 2.  Küldje vissza az órát biztosítással a kereskedőnek

  3. 3.  A Chrono24 megtéríti Önnek a vételárat

Ezek az órák is érdekelhetik

Több mint 800 000 elégedett óravásárló világszerte

Legjobb értékelést kapott Chrono24 kereskedők: 4.8 5-ből

A Chrono24 valódisági garancia

Eladó

Hivatásos kereskedő | 2017 óta a Chrono24-en
Wien, Ausztria
Angol, Német
291 Eladások
134 aktív hirdetések
Wien, Ausztria
Angol, Német

Elismerések

Az értékek az eladó az elmúlt 90 napban nyújtott teljesítményén alapulnak.
Trusted Seller

Megfelel minden jogi és bővített belső követelményünknek

Gyors feladás

A raktáron lévő árucikkeit átlagosan 24 órán belül feladja

Pontosság

Az árucikkei 100%-át a megadottak szerint vagy gyorsabban adja fel

Válaszadási idő

7 órán belül válaszol

Eladások

20 árucikket adott el

Értékelések (221)
4,8
4,8 Elküldés
4,7 Termékleírás
4,8 Kommunikáció
215 vásárló ajánlja ezt az eladót
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag
Csak ellenőrzött értékeléseket teszünk közzé sikeres vásárlásokról, elállásokról és a vásárló és az eladó közötti kommunikációról.

Kérdése van?

A Certified az új tanúsítási szolgáltatásunk, amelynek keretében hitelesített óragyártók tesztelik és tanúsítják az órák eredetiségét. Teljesen gondtalan vásárlási élményt kívánunk nyújtani a platformunkon elérhető luxusórákat vásárlóknak.
1. Keresse a Certified ikonnal ellátott hirdetéseket.
A Certified órákat a „C” betűs zöld ikonról ismerheti fel a keresési eredményeket feltüntető oldalakon és a megfelelő hirdetési oldalakon. Természetesen a listákat közvetlenül is szűrheti a Certified megjelölés alapján: így gyorsabban megtalálhatja őket. Ha egy Certified óra mellett döntött, a hirdetési oldalon azonnal láthatja, hogy a Certified minősítés már fel van-e tüntetve, vagy opcionálisan hozzáadható-e a megrendeléshez. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
2. Tesztelés hitelesített óragyártó által
Mielőtt az órát megkapja, azt egy hitelesített óragyártó ellenőrzi, és tanúsítványt állít ki annak eredetiségéről. Többek között ellenőrzi, hogy az óra állapota megfelel-e a hirdetésben megadott adatoknak és az eredetiségi definíciónknak.
3. Ön digitális eredetiségi tanúsítvánnyal együtt kapja meg a tanúsított órát.
A sikeres tanúsítást követően megbizonyosodhat órája eredetiségéről. Ezt egy eredetiségi tanúsítvány igazolja, amelyhez az óra kézhezvétele után digitálisan is hozzáférhet.
A Chrono24 vásárlóvédelme teljes körű védelmet nyújt a kifizetésre. Ha Ön hivatásos kereskedőtől vásárolt, a vásárlás összegét az óra kézhezvételétől számított 14 napig a bizalmi vagyonkezelői számlánkon tároljuk. Ily módon pénzét mindaddig biztonságosan megőrizzük, amíg meg nem győződik órája minőségéről. A kereskedő csak ezután kapja meg a pénzét. Amennyiben nem elégedett, élhet törvényes elállási jogával, és indoklás nélkül visszaküldheti az órát a kereskedőnek a kézhezvételtől számított 14 napon belül.
Ha magáneladótól vásárolt, a vásárlás összegét az óra kézhezvételétől számított 7 napig a bizalmi vagyonkezelői számlánkon tároljuk. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy magáneladótól történő vásárlás esetén nem illeti meg a törvényes elállási jog.
A Certified az új tanúsítási szolgáltatásunk, amelynek keretében az órák eredetiségét hitelesített óragyártók tesztelik és tanúsítják. Gondtalan vásárlási élményt kívánunk nyújtani a platformunkon elérhető luxusórákat vásárlóknak. A sikeres tanúsítást követően digitális eredetiségi tanúsítványt kap. Ez igazolja, hogy az óra megfelel az eredetiségi definíciónknak és a hirdetésben feltüntetett állapotnak. A Certified órákra hároméves eredetiségi garancia vonatkozik. Lásd még: Hogyan történik az óra tesztelése?
A tanúsítás ingyenes az Ön számára, ha a Certified minősítés bele van foglalva a kívánt óra árába. Ebben az esetben az órát már tanúsította a kereskedő közelében lévő hitelesített óragyártó. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
Ha olyan órát választott, amelynél a Certified minősítés opcionális, a tanúsítást 199 € összegű felár ellenében hozzáadhatja a rendeléshez. Ebben az esetben az órát saját óragyártóink tesztelik, majd elküldik Önnek. Lásd még: Mit foglal magában az opcionális Certified minősítés?
Ha az árban benne van, az óráját további költségek nélkül kapja meg. Az óra vételárát a szokásos módon, bizományosi szolgáltatásunkon keresztül vásárolhatja meg.
Amennyiben szeretné, vegye igénybe a tanúsítást is, fizesse ki az óra vételárát, illetve a(z) 199 € tanúsítási költséget is. Csak abban az esetben állítunk ki számlát a tanúsításhoz, ha azt Ön kifejezetten kéri.
Ha elérhető a tanúsítási szolgáltatás, azt a zöld Certified ikon jelzi a keresési eredmények között és a hirdetés oldalán. Mivel folyamatosan új órákkal bővítjük Certified kínálatunkat, megéri a kedvenc órái esetében időről-időre ellenőrizni, hogy kapták-e már Certified ikont.
Minden Certified óra átfogó tesztelésen megy át egy hitelesített óragyártó által meghatározott kritériumok alapján. Csak így tudjuk biztosan garantálni az óra eredetiségét.
A vizsgálat a következő lépésekből áll:
Eredetiségvizsgálat: Az óra eredetiségét kívül és belül is meg kell vizsgálni. A vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy az óra megfelel-e az eredetiségi definíciónknak. Lásd még: Hogyan definiáljuk az eredetiséget?
Állapotvizsgálat: Meg kell vizsgálni, hogy az óra állapota megfelel-e a hirdetésben megadott adatoknak. Sor kerül a funkciók, a felhúzószerkezet, a kronográf és számos egyéb kritérium általános vizsgálatára. Lásd még: Hogyan definiáljuk az eredetiséget?
A szállítási terjedelem ellenőrzése: A szállítási terjedelem (pl. eredeti doboz és papírok) teljességének és a modellhivatkozásnak való megfelelés ellenőrzése.
Lopásellenőrzés: Ellenőrizhető, hogy az óra sorozatszáma szerepel-e a lopott órák vezető adatbázisában. Ezáltal biztosítható, hogy ne forduljanak elő az óra sorozatszámának megfelelő bejelentett lopások.
Előzetesen az összes olyan óragyártót ellenőrizzük, aki Certified órákat tanúsít. Ezzel biztosítjuk, hogy az óragyártó minden szükséges képesítéssel és megkívánt technikai felszereltséggel rendelkezzen. Célzott auditokkal azt is biztosítjuk, hogy az órát kizárólag szakértők, a saját szabványaink szerint teszteljék. Amennyiben bármilyen kötelességszegést észlelünk, természetesen felelősségre vonjuk az óragyártókat. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
A rendeléshez opcionálisan hozzáadható tanúsítás (opcionális Certified) rendszerint 1-3 munkanapot vesz igénybe. Az inkluzív Certified minősítésű órák már rendelkeznek tanúsítvánnyal, és közvetlenül kiszállíthatók Önnek. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
Az eredetiségi tanúsítvány egy digitális dokumentum, amelynél nem áll fenn az elvesztés, ellopás vagy sérülés veszélye. Miután megkapta az órát, megtalálja a megfelelő eredetiségi tanúsítványt a Chrono24-fiókjában. Ezt bejelentkezés után a „Vásárlás” menüpont alatt vagy a Watch Collection gyűjteményben érheti el.
A luxusórák globális vezető piacaként a lehető legnagyobb átláthatóságot kívánjuk biztosítani ügyfeleink számára. Ezért a tanúsítás keretében az óra minden elemi alkatrészének eredetiségét külön-külön értékelünk, és minden alkatrészt ellenőrzünk, hogy nem térnek-e el az eredetitől.
Eredetiségi definíciónk értelmében akkor tekintünk egy órát eredetinek, ha vagy eredeti (a gyártó által készített) állapotú, vagy legfeljebb két olyan pótalkatrészt tartalmaz, amelyek nem a gyártótól származnak, és nem tartalmaznak védjegyet. Az engedélyezett utángyártott alkatrészek a következők: korona, előlap, mutató vagy nyomógomb. Ezeket a tanúsítás során rögzítjük, és az eredetiségi tanúsítvány „Megjegyzések” részében feltüntetjük. A személyre szabott vagy módosított, valamint a nem eredeti vagy hamisított órák nem láthatók el tanúsítvánnyal.
Részletes információkért lásd a Certified weboldalunkon található „Chrono24 hitelesség-meghatározás” tájékoztató prospektusunkat.
Ha a teszt során kiderül, hogy az órája hamisítvány, akkor nem végezhető el a tanúsítása. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk értesíti Önt, és azonnali visszatérítést kap a már befizetett összeg után. Ha az opcionális Certified minősítést foglalta le a(z) 199 € rendeléséhez, és kiderül, hogy az óra hamis, természetesen ezt az összeget is visszatérítjük.
Ha az óra vásárlásakor az inkluzív Certified minősítés aktuális, ez azt jelenti, hogy a tesztelés már megtörtént, és az óra állapota megfelel a hirdetésben szereplő adatoknak.Ha az opcionális Certified minősítést választotta a megrendeléséhez, saját óragyártóink elvégzik a tesztelést. Amennyiben azt tapasztalja, hogy az óra állapota nem felel meg a hirdetésben szereplő adatoknak (pl. további karcolások vannak rajta), vagy lényeges szerepet betöltő, márkanév vagy logó nélküli alkatrészek vannak be-/rászerelve az órába/órára (pl. más óraszíj vagy mutató), lépjen kapcsolatba az óragyártóval.Ebben az esetben három lehetősége van a továbbiakhoz:1. Tudomásul veszi a tanúsítás eredményét, és továbbra is meg szeretné vásárolni az órát. Órája szállításra kész, és 1-3 munkanapon belül elküldjük Önnek.2. Az állapotot érintő eltérések miatt úgy dönt, hogy eláll a vásárlástól. Ebben az esetben visszaküldjük az órát a eladónak, és visszatérítjük Önnek a bizalmi vagyonkezelői számlánkról már befizetett összeget.3. Kérésére felvesszük a kapcsolatot a eladóval, és javasoljuk, hogy állapodjon meg Önnel a vételárban. Ha alacsonyabb árban állapodnak meg, a kedvezményt az óra átadása után fizetjük ki Önnek részleges visszatérítés formájában a bizalmi vagyonkezelői számlán keresztül.
A Certified minősítés keretében a visszaküldési jogra általános visszaküldési feltételeink érvényesek. Ha hivatásos kereskedőtől vásárol, az óra kézhezvételétől számított 14 napon belül élhet törvényes elállási jogával, és egyszerűen és gyorsan visszakaphatja a pénzét.
Magáneladótól való vásárlás esetén nem illeti meg törvényes elállási jog.
Nem. A Chrono24-en vásárolt órákhoz nem feltétlenül szükséges tanúsítvány. Ha azonban a Certified minősítés már hozzá van rendelve az adott órához, akkor ez a szolgáltatás nem távolítható el. Számos óra esetében a Certified minősítés opcionálisan is hozzáadható a rendeléshez. Lásd még: Mi a különbség az inkluzív Certified és az opcionális Certified minősítés között?
Azokat az órákat, amelyeknél a Certified minősítés már benne van az árban, egy, a kereskedőhöz közeli szerződéses, a Chrono24 által hitelesített óragyártó már tanúsította. Ugyanakkor nem minden kereskedőnek van hitelesített óragyártója a közelben. Emiatt 199 € összegű felár ellenében hozzáadhatja a Certified minősítést a rendeléséhez. Ebben az esetben az órát saját óragyártóink tesztelik, majd tanúsítják. Lásd még: Mit foglal magában az opcionális Certified minősítés?
Függetlenül attól, hogy már tanúsított óra mellett dönt, vagy olyan órát választ, amelyhez opcionálisan hozzárendelhető a Certified minősítés – a tanúsítás folyamatában és minőségében nincs különbség. Eredetiségi definíciónk, szabványos eredetiségvizsgálatunk és az óragyártók hitelesítése garancia szigorú minőségi előírásaink mindenkori betartására. Lásd még: Ki vizsgálja meg az órát?
Ha úgy dönt, hogy az opcionális Certified minősítést hozzáadja a rendeléshez, 199 € összegű felárat számítunk fel a biztosított szállítás és a saját óragyártóink általi tanúsítás kapcsolódó költségeinek fedezésére. Noha a szállítási költségek a szállítás helyétől függően változnak, minden vásárlóra fix összeget számítunk fel. Óragyártóink a tanúsítás után közvetlenül Önnek küldik el az órát. Természetesen a sikeres tanúsítás után egy digitális eredetiségi tanúsítványt is kapni fog, amely igazolja az óra eredetiségét.
Függetlenül attól, hogy már tanúsított óra mellett dönt, vagy olyan órát választ, amelyhez opcionálisan hozzárendelhető a Certified minősítés – a tanúsítás folyamatában és minőségében nincs különbség. Eredetiségi definíciónk, szabványos eredetiségvizsgálatunk és az óragyártók hitelesítése garancia szigorú előírásaink mindenkori betartására. Lásd még: Ki vizsgálja meg az órát?
Az inkluzív Certified minősítés bizonyos órákhoz már a(z) 1 000 € hirdetési ártól elérhető. A megfelelő órákat előzetesen már tanúsította a kereskedő közelében lévő hitelesített óragyártó. Ez a szolgáltatás nem jár további költségekkel.
Az opcionális Certified minősítés bizonyos órákhoz már a(z) 5 000 € hirdetési ártól elérhető. Ezekhez az órákhoz 199 € összegű felár ellenében saját óragyártóinktól kapott tanúsítványt is rendelhet.
Az eredetiségi tanúsítványon fel van tüntetve az óra gyártmánya és modellje, valamint a kiállítás dátuma. Az óra sorozatszáma, gyártási éve, TC-száma és hivatkozási száma is szerepel a tanúsítványon. Ha az óragyártó a tesztelés során az eredetiség vagy az egyes óraalkatrészek cseréje tekintetében az eredeti órától való eltérést állapít meg, ezzel kapcsolatban Ön további megjegyzéseket talál. Természetesen csak Ön férhet hozzá az eredetiségi tanúsítványhoz a Chrono24-fiókjába való bejelentkezés után.
A hitelesített órával együtt egy digitális eredetiség tanúsítványt is kap, amely tartalmazza az eredetiségi garanciát. Ez a garancia az általunk meghatározott eredetiségre vonatkozik, és a tanúsítvány kiállításától számított 3 évig érvényes. Ha úgy találja, hogy az órája nem felel meg a eredetiségre vonatkozó meghatározásunknak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Csapatunk azonnal megkezdi kérésének kivizsgálását. Az esettől függően vagy visszatérítjük Önnek a teljes vételárat, vagy kicseréljük az érintett alkatrészt, így az óra teljes mértékben meg fog felelni az eredetiségre vonatkozó meghatározásunknak. Lásd még: Hogyan definiáljuk az eredetiséget?

További kérdések és válaszok