Átugrás
145 000 világszerte kitűnően értékelt vásárlási élmények
Chrono24 - Magyarország
Belépés vagy regisztrálás

Nagy hangsúlyt fektetünk a bizalomra, átláthatóságra és az Ön biztonságára.

Chrono24 Trusted Seller

Chrono24 Trusted Seller

A Chrono24 és felhasználóinak tapasztalatai alapján a Trusted Seller státuszú kereskedőket különleges megbízhatóság tünteti ki.

A Chrono24 Trusted Seller státusz eléréséhez a kereskedőknek néhány fontos feltételt kell teljesíteniük, amelyeket alább sorolunk fel. Emellett a kereskedőknek aláírásukkal el kell ismerniük a Trusted Seller Guidelines rendelkezéseit.

A Trusted Seller Guidelines megtekintése

Hogyan kaphat egy kereskedő Trusted Seller státuszt?

A kereskedő azonosságának ellenőrzése

Az igazolvány, az iparigazolvány vagy a cégkivonat egy példányának bemutatásán kívül új kereskedőtől adott esetben kérhetjük, hogy erősíttesse meg személyazonosságát más, általunk ismert kereskedővel.

6 hónap próbaidő

A kereskedők csak úgy kaphatják meg a Trusted Seller jelzést, ha a Chrono24 szolgáltatásait hat hónapon keresztül problémamentesen használták.

A Trusted Seller Guidelines aláírása

A Chrono24 Trusted Seller státusz kiérdemléséhez a kereskedőknek el kell ismerniük és be kell tartaniuk a Chrono24 Trusted Seller Guidelines rendelkezéseit!

Ellenőrzés

Amennyiben a Trusted Seller Guidelines megsértését jelentik számunkra, akkor a Chrono24 Support a probléma tisztázása érdekében felveszi a kapcsolatot a kereskedővel. A Trusted Seller Guidelines előírásainak megsértését igen komolyan vesszük, amely akár a jelzés megvonásával is járhat.

A Chrono24 Trusted Seller Guidelines

A Trusted Seller jelzéssel rendelkező minden kereskedő aláírásával kötelezi magát az alábbi irányelvek betartására.

  1. Professzionális órakereskedést folytatunk. A vállalatunkkal kapcsolatban a platformon, ill. a Chrono24 felé feltüntetett minden adat megfelel a valóságnak.
  2. Vállalatunk pénzügyileg stabil, kötelezettségeinknek mindig eleget teszünk, a fizetéseket pedig megbízhatóan és pontosan teljesítjük.
  3. Kizárólag megbízható forrásból származó eredeti termékeket forgalmazunk.
  4. Termékeink állapotát a valóságnak megfelelően tüntetjük fel, továbbá szövegesen és képpel utalunk az esetlegesen fennálló használati nyomokra, hiányosságokra vagy károkra.
  5. Rendszerint raktáron lévő és rövid határidővel szállítható órákat kínálunk. Raktárról nem szállítható órák esetében feltüntetjük a várható szállítási időt. Sikeres vásárlás esetén a terméket a megadott határidőn belül szállítjuk, hacsak más megállapodás nem jön létre a vevővel.
  6. A Chrono24 rendszerén keresztül e-mailben kapott ügyfélkérdéseket 5 munkanapon belül megválaszoljuk.
  7. Az árukat alapvetően biztosítva adjuk fel vagy saját magunk viseljük a szállítási kockázatot.
  8. Mindig az üzlet korrekt lebonyolítására törekszünk. Nézeteltérések esetén arra törekszünk, hogy az ügyféllel együtt mindkét fél számára kielégítő megoldást találjunk.
A Trusted Seller Guidelines megtekintése

Igen komolyan vesszük a Chrono24 felhasználók által a jelen feltételek megsértésére vonatkozó minden bejelentést, és probléma esetén az ügy lehető leggyorsabb és bürokráciamentes, mindkét fél számára kielégítő megoldására törekszünk. Ez akár a Trusted Seller státusz felfüggesztését is maga után vonhatja.

Bármilyen probléma felmerülése esetén forduljon bizalommal Support részlegünkhöz .

Kérjük, vegye figyelembe: Nem tudjuk garantálni a Trusted Seller jelzéssel rendelkező kereskedők által szállított termékek eredetiségét. A termékek fizetésére és szállítására vonatkozó megállapodás kizárólag az eladó és a vevő felelőssége.