Kapcsolat: Az Ön üzenete a Chrono24-nek

Köszönjük a fizetést! Természetesen értesíteni fogjuk Önt, amint beérkezett az összeg. Kérjük, a továbbiakban ne vegye figyelembe az automatikus fizetési felszólításokat. A fizetendő összeg beérkezése után nem kap több ilyen üzenetet.

Tájékoztatjuk, hogy az átutalás 2-3 munkanapot igénybe vehet.

Amennyiben nem adja el az órát 6 hónapon belül, visszatérítjük Önnek a hirdetési díjat. A pénzvisszafizetési garancia feltétele, hogy az órát 6 hónapon keresztül hirdette a Chrono24 oldalán, de nem értékesítette, és még az Ön tulajdonában áll. Ezt az igényét a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül jelezheti.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Általános Szerződési Feltételeink alapján a visszatérítés magáneladók számára nem lehetséges abban az esetben, ha időközben más úton értékesítették az órát. Ezzel kapcsolatban minden fontos információt megtalál a GYIK alatt az „Órák értékesítése magáneladóként a Chrono24-en” pontban.

A Chrono24 nem becsül fel órákat. Ha pontosabb képet szeretne kapni az aktuális árakról, keressen rá hasonló órákra a Chrono24-en. Az eladni kívánt óra pontos értékének megállapítása érdekében forduljon egy helyi órakereskedőhöz.

Itt találja az összes információt órájának eladásával kapcsolatban: További információk

Egy óra megvásárlásához kattintson az ajánlati oldalon a zöld „Vásárlás” gombra és kövesse a további utasításokat. Ezt követően e-mailben tájékoztatjuk a megrendelés további lépéseiről.

Ha az eladó nem veszi fel Önnel a kapcsolatot 5 napon belül, hívja fel telefonon. A telefonszám az ajánlati oldalon található meg az „Eladó” pont alatt.

Az árucikk tulajdonságaival, állapotával, elérhetőségével és szállítási terjedelmével kapcsolatos kérdéseivel forduljon az eladóhoz. Az eladónak a „Kapcsolatfelvétel az eladóval” gombon keresztül küldhet üzenetet. A legtöbb eladó telefonon is elérhető. A telefonszám az ajánlati oldalon található meg az „Eladó” pont alatt.

A Chrono24-en gyakran feltett kérdéseket itt találja.

Kötelezően kitöltendő mező

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tel.: +49 721 96693-0
Fax: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Németország

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+1 646-887-3560

Kapcsolat