Reklám- és médiacsomag

A Chrono24 oldalain célirányosan és hatásosan megszólíthatja jövőbeli ügyfeleit. Felhasználóink fizetőképesek és fogékonyak a luxusra.

Nagy hatókör:

Nagy hatókör:

Havonta több, mint 10 millió ember keresi fel a Chrono24-et, akik látogatásuk során több, mint 100 millió oldalra kattintanak (2016. júniusi adat).

Exkluzív célcsoport:

Exkluzív célcsoport:

A Chrono24 tipikus felhasználója jól képzett, nagy vásárlóerővel rendelkező férfi, aki fogékony a luxusra. Érdeklik a luxustermékek, a márkás ruházat és természetesen a kiváló minőségű órák.

Forgalmazás világszerte:

Forgalmazás világszerte:

Oldalunkon könnyen elérheti a jó ízlés képviselőit szerte a világon. Ügyfeleink a világ több mint 90 országból származnak és számos nyelven beszélnek. A Chrono24-en keresztül közvetlenül megszólíthatja a célpiac fogyasztóit, legyen szó Európáról, Amerikáról vagy Ázsiáról.

Geo-targeting és brand-targeting:

Geo-targeting és brand-targeting:

Csak bizonyos nyelvű és adott országban élő közönséget szeretne megszólítani? Ügyfelei egy konkrét márka rajongói? Reklámját csak azon a helyen jelenítjük meg, ahol elérheti a célcsoportot.

A szokásos reklámtípusok közül választhat:

A szokásos reklámtípusok közül választhat:

Banner-hirdetés: medium rectangle, super banner és skyscraper.
További reklámtípusok megállapodás szerint: roadblock, billboard, wallpaper, advertorial, hírlevél, kampány a közösségi médiában.
Természetesen egyedi reklámkampányt is összeállítunk Önnek.

Kapcsolat

Kapcsolat

Tel.: +49 721 96693-0
 

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+49 721 96693-900

Kapcsolat