Miért a Chrono24? Belépés
Chronotimer Collection

Ezek az órák a világ legelső mattfekete karórája, a formatervezési legendának számító Chronograh I hagyományát folytatják. A Chronotimer modelleket időtlen, sportos dizájn jellemzi. A határozott kontrasztoknak köszönhetően az órák számlapja kiválóan leolvasható.

1919 Collection

A sorozat esztétikai kialakítása a Bauhaus tervezőiskola megalapítási éve előtt tiszteleg. Az órák különös ismertetőjegye az áttört óraszíjtartó, amely egybefüggően kapcsolódik az óraszíjhoz. Az 1919 Datetimer Eternity Brown Alligator Leather időtlen, elegáns kialakítását aranyéremmel jutalmazták a German Design Award 2017 díjkiosztón.

Technológiák a motorsport világából

A Porsche Design órái nem puszta időmérők, hanem a legmodernebb technikával rendelkező precíziós eszközök. A legmagasabb igényeket is kielégítő luxusórák létrehozásához a Porsche Design szorosan együttműködik a Porsche Motorsporttal. A kooperációnak köszönhetően a versenysport innovatív technológiái, a kiváló anyagok és a méréspontosság kiemelik a luxusórák mezőnyéből a Porsche óráit.

Svájci gyártás, osztrák dizájn

Az óraremekek formatervezéséért a cég saját dizájnstúdiója, az ausztriai Zell am See-ben működő F. A. Porsche felel, amely az alapító és névadó Ferdinand Alexander Porsche professzor munkáját folytatja. Az órákat a svájci Soluthurnban fejlesztik ki és gyártják. A Porsche Design Timepieces AG mérnökei fáradhatatlan úttörőmunkával folytonosan keresik az új utakat, hogy valóban rendkívüli időmérőket alkothassanak.

Az óraipar avantgárdja

A Porsche Design egyedülálló formatervezésével és újszerű technikai megoldásaival forradalmasítja az iparágat. A fényvisszaverődések elkerülésére az 1960-as évek végén mattfekete bevonattal látták el a versenyautók műszerfalát. Ennek jegyében tervezte meg F. A. Porsche professzor a világ első mattfekete karóráját. Az első, tisztán titánból készült kronográfokat nyolc évvel később mutatták be.

Az alapító

F. A. Porsche professzor 1972-ben alapította meg a Porsche Designt. Alkotásaiban – amelyek közé a legendás Porsche 911 is tartozik – a csúcstechnológia haladó szellemű formatervezéssel párosul. A formatervezési szakértelem és a kiváló mérnöki munka egyesítéséhez való érzéke a mai napig meghatározza a márka szellemiségét. A motorsport világa több mint 40 éve inspirálja a Porsche Design luxusóráit.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól