Felhúzós órák

Lapos szerkezet, világos vonalvezetés, rendkívüli pontosság: ezek a NOMOS Glashütte felhúzós óráinak legfőbb jellemzői. Csak több mint 40 órányi működés után van szükségük új energiára. A Tangente felhúzós változata időközben valódi klasszikussá, a manufaktúra ikonikus modelljévé vált. A kollekciót a többféle méretben és árnyalatban kapható lendületes Orion, ill. a járástartalék-kijelzővel és anélkül is kapható modern hatású Metro egészíti ki.

Automata órák

A NOMOS Glashütte automata órái csak járnak és járnak... felhúzásukhoz elegendő egy kézmozdulat. A maritim Ahoi 200 méterig vízálló, koronája és az óratok alja biztonságosan össze van csavarozva. A Zürich Weltzeit modell 24 időzónájával valódi kozmopolita remekmű.

Manufaktúra

A NOMOS Glashütte azon kevés manufaktúrák közé tartozik, amelyet saját tulajdonosa irányít. Székhelye a mechanikus órák gazdag hagyományokkal rendelkező központjában található: a németországi Glashüttében. Az óra szinte minden alkatrésze, a kerékműtől a belső szerkezetig, helyben készül. A saját készítésű részek aránya 95 százalékos. Az áttörés 2014-ben következett be a NOMOS Glashütte saját gyártású belső óraszerkezetének bemutatásával. A műszaki szenzációt jelentő „NOMOS swing system”, amely azóta sorozatban készül, lehetővé tette a beszállítóktól való függetlenedést, s egyben egy új korszak kezdetét jelenti a cég történetében. A manufaktúra szüntelenül törekszik az innovatív megoldások kidolgozására, és ma a mechanikus órák legnagyobb gyártója Németországban.

Glashüttei remekművek az egész világon

A kereső segítségével megtudhatja, hol forgalmazzák a NOMOS órákat szerte a világon

Szakkereskedő keresése
Formatervezés

Glashüttei készítés, berlini dizájn – a NOMOS Glashütte egyben ízig-vérig berlini is: modern, sallangoktól mentes, felszabadult. Tervezői nap mint nap azon dolgoztak, hogy megalkossák a tökéletes formát. A NOMOS Glashütte a német iparművészeti egyesülés, a Deutscher Werkbund kritériumai szerint készíti óraremekeit, áttekintő, letisztult formatervezéssel.

Klasszikus modellek

Az első számú NOMOS órának mindmáig a Tangente számít. A megjelenése óta eltelt 25 év alatt valódi klasszikussá vált, és a német dizájn ikonikus jelképe lett. A manufaktúra első órái közé tartozik az Orion, a Ludwig és a négyszögletű Tetra is. Ezek az órák napjainkban is gyártott, népszerű termékei a manufaktúrának, többféle méretben és színben, automata és felhúzós változatként egyaránt kaphatóak. A manufaktúra jelenleg 13 modellcsaládot gyárt.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+49 721 96693-980

Kapcsolat