BENU termékvonal

A Benu a Moritz Grossmann manufaktúra első modellje és szimbolikus darabja. A legmodernebb technikát elegáns kialakítással ötvöző óra a kifinomult óragyártás művészetének megnyilvánulása. A tourbillon szerkezetes Benu órák több mint 240, kézzel gyártott alkatrésznek köszönhetik pontosságukat és esztétikus megjelenésüket.

ATUM termékvonal

Minimalista dizájn, fejlett mechanika: az Atum a 21. századba repíti az óragyártás klasszikus művészetét. Csodálja meg az Atum Pure M részben átlátszó számlapját. A sorozat mottója a harmonikus, klasszikus kialakítás.

TEFNUT termékvonal

A Tefnut meggyőzően bizonyítja: a csúcsminőségű óra dizájn kérdése is. A sorozat stílusát a letisztultság és a klasszikus kialakítás jellemzi. A gyártó természetesen a hölgyekre is gondolt: a Tefnut Lady modellt briliánsok, gyöngyházfényű számlap és sugár formájú gilosminta díszíti.

A Chrono24 exkluzív interjúja: Christine Hutter

1854 óta az innováció motorja

A német óragyártás alapjait Moritz Grossmann és Ferdinand A. Lange rakta le. Grossmann nevéhez nemcsak számos publikáció és előadás, de a glashüttei német órásiskola megalapítása is fűződik. A Moritz Grossmann órák hajdanán és napjainkban is az ötletességükkel tűnnek ki. A tourbillon szerkezetes Benu órákat hajszálpontos beállíthatóság jellemzi. A szabadalmaztatott másodpercmutató-megállító mechanizmus emberi hajból készült ecsettel működik. Az exkluzív óragyártás vadonatúj csodája!

Tökélyre fejlesztett kézművesség

A Moritz Grossmann óráknál minden munkafázis manuális, az első felvázolt ötlettől és a legkisebb alkatrészektől kezdve egészen az elkészült óráig. A modellek a hagyományos kézműipart a jövő mechanikájával ötvözik. A Moritz Grossmann óráknál még a mutatók is kézzel készülnek! A manufaktúra részletek iránti szeretete nemzetközi viszonylatban is egyedülálló.

Film lejátszása

Egy új időszámítás kezdete

Az új manufaktúrában a Grossmann órák által képviselt értékek a 21. századi óragyártás igényeivel és lehetőségeivel találkoznak. A manuális tevékenységet és a szemmértéken alapuló becslést a számítógép-vezérelt konstrukció és gyártás teszi teljessé. A mai Grossmann órák egyaránt magukon viselik az órásmesterség hagyományos művészetének és a mai óragyártás modern elemeinek jegyeit, ezáltal tipikus képviselői napjaink precíziós művészetének.

Az alapító

Christine Hutter órásmester és nemzetközileg is elismert üzletasszony 2008-ban, a Grossmann Uhren GmbH vállalat megalapításával új életre keltette a német óragyártás egyik legnagyobb képviselőjét. Christine Hutter óráiban a tradicionális órásmesterség a legmodernebb technikával egyesül. Nőként, a férfiak uralta szakmában új dimenzióba helyezi az időt, és ezáltal történelmet ír.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+49 721 96693-980

Kapcsolat