Vásárlóvédelem Valódisági garancia Miért a Chrono24? Kérdése van? +1 646-887-3560 vagy e-mail MagyarországMagyarország | HUF
Csak 2018.06.11.-ig
Csak a Chrono24-en

Vásároljon Louis Moinet órát és legyen része egy felejthetetlen élményben

További információk
Csak 2018.06.11.-ig

Louis Moinet a világ egyik legexkluzívabb luxusóra-márkája. Kizárólag limitált kiadású órákat és egyetlen példányban készülő termékeket gyárt (évente 500 órát). A karórákat különleges, egzotikus anyagok, pl. meteoritdarabok és megkövesedett dinoszauruszcsontok teszik egyedülállóvá és rendkívülivé. A Louis Moinet minden órában páratlan módon egyesíti a kézművesség művészetét és a jövő precíziós technológiájával.

A Chrono24 exkluzív interjúja: Jean-Marie Schaller

Videók

  • Sideralis

    Interstellar Inverted Tourbillon a világ legnagyobb tourbillon ketrecével.

  • Black Gold Derrick

    Látványosan animált számlap, szkelettált óramű és különleges mechanizmus.

  • 20-Second Tempograph

    Exkluzív 20 másodperces retrográd mechanizmus.

Csak 2018.06.11.-ig
Csak 2018.06.11.-ig
Csak a Chrono24-en
Vásároljon Louis Moinet órát és legyen része egy felejthetetlen élményben

A svájci Saint-Blaise-ben exkluzív élmény várja: Jean-Marie Schaller, a Louis Moinet vezérigazgatója kinyitja Önnek a cég trezorját, és megmutatja a világ legelső, eredeti kronográfját. Ne hagyja ki ezt a megismételhetetlen lehetőséget!

Az órához különleges, kereskedelmi forgalomban nem kapható mandzsettagombot is kap ajándékba.

A Louis Moinet-nál töltött napot közös vacsora koronázza Jean-Marie Schallerrel, akitől személyesen veheti át a megvásárolt órát.

Csak 2018.06.11.-ig

A hagyomány jegyében

A manufaktúra gyökerei 1806-ra nyúlnak vissza. Loius Moinet órásmester a 19. század órakészítés egyik legkimagaslóbb alakja volt. 1816-ban feltalálta az első kronográfot (a Guinness World Records™ által hitelesítve), és az ő nevéhez fűződik az 1848-ban megjelent híres „Traité d’Horlogerie” c. szakmai tankönyv is. Loius Moinet kora legjelentősebb személyiségeinek készített órákat, pl. Napoléon Bonaparte-nak, Thomas Jeffersonnak és IV. György angol királynak.

Különleges dizájn

Minden Louis Moinet óra egyedülálló és kivételes jegyekkel rendelkezik. Tipikus kézjegyének számít a csepp alakban végződő Gouttes-de-Rosés mutató, valamint a számlap jellegzetes gilos mintája is. A márka több különleges módszert fejlesztett ki az idő kijelzésére.

Sikerek

A Louis Moinet „A világ első kronográfja” hivatalos címmel került be a Guiness-rekordok könyvébe. A márka számos más elismerést is magáénak tudhat, pl. három Good Design Award-díjat, egy Red Dot Design Award-díjat a Best of the Best kategóriában, a Concours international de chronométrie arany- és bronzérmét, egy Robb Report „Best of the Best”-díjat, egy Revolution- és az oroszországi Moda Topical Award-díjat, a japán Begin magazin „Az év kronográfja” kitüntetését és az UNESCO Merit-díját is.

Az alapító

A Les Ateliers Louis Moinet SA független óragyártó céget Jean-Marie Schaller alapította a svájci Saint-Blaise-ben 2001-ben. A szép órákért rajongó Schaller azt tűzte ki céljául, hogy új életet lehel a zseniális Moinet szellemébe. A cégalapító, aki egyben a vállalat ügyvezetője és kreatív igazgatója, a manufaktúra műremekeiért is felel. A limitált kiadások még inkább kiemelik a Louis Moinet óráinak exkluzív jellegét.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól