Vásárlóvédelem Valódisági garancia Miért a Chrono24? Kérdése van? +1 646-887-3560 vagy e-mail MagyarországMagyarország | HUF

Oktopus

Ezek az egyedi kronométerek – akárcsak a polip – a leginkább víz alatt mozognak otthonosan. A ház innovatív konstrukciója és a csúcstechnikájú anyagok használata biztosítja az órák víz- és korrózióállóságát. Egyes modellek még a holdfázisok állását is jelzik, ami az éjszakai merüléseknél nagy segítség lehet.

Spido

A Spido-kollekció nem hazudtolja meg a nevét: könnyű és teherbíró, mint a pókháló. Ezek az elegáns karórák tökéletes kísérők síeléshez és nagy magasságban űzött más sportágakhoz. A csúcstechnikájú anyagok – mint a titán – valamint az óraszerkezetet láttató házak csökkentik a súlyt és csúcsra juttatják a teljesítményt.

Az analóg és a digitális egyesítése

A Linde Werdelin céget 2002-ben alapította két gyerekkori barát, a dániai Morten Linde és Jorn Werdelin.

A céljuk az volt, hogy olyan szépséges kronométereket alkossanak, amelyek megtartják a csatlakoztatott műszereket is, ami növeli a biztonságot a szabadtérben. Az eredmény valóban figyelemre méltó: lenyűgöző funkciókkal ellátott elképesztő mechanikus karórák.

A szépség és a teljesítmény látványa

Az alapelv egyszerű: Teljesítőképességünk határait feszegetjük és élvezzük az élet minden percét. Ezek a karórák segítenek, hogy valóra váltsa ezt az aktív életszemléletet, mert mindvégig Önnel vannak búvárkodás vagy síelés közben.

A cél az, hogy az esztétika és a funkciógazdagság tökéletes együttesét nyújtsuk. Ha Linde Werdelin karórát vásárol, akkor nemcsak egy sporteszközbe fektet pénzt, hanem egy igazi műalkotás is a birtokában lesz.

Technológia és mestermunka

A kronométerek minden egyes darabját szakértő órakészítők állítják elő aprólékos kézi munkával – a hajtóerőt pedig az egyedi lendület adja.

A Linde Werdelin elkötelezett az újszerű anyagok és módszerek használata mellett: Két évet töltöttek annak tökéletesítésével, hogy miként használják fel a 3DTP™ karbon kompozitot az óraház konstrukciójához – ez igazi úttörő munka volt.

A Chrono24 exkluzív interjúja: Jorn Werdelin

Az alapítók

Morten Linde
Morten Linde adja a kreatív hajtóerőt a Linde Werdelin cégben. Nagy hangsúlyt fektet az esztétikára, és mindig a hosszú élettartamú, szép kivitelű és praktikus időmérő műalkotások létrehozásán fáradozik.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin ékszerészcsaládból származik, megszállott síelő és búvár – ez adja a tökéletes hátteret ahhoz, hogy a Linde Werdelin technikai sportokhoz alkalmas karóráinak mozgatórugója legyen.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól