A vásárlóvédelem több mint 400 000 órára terjed ki
Mesterművek komplikációkkal

Az Epos mechanikus órái a svájci órakészítés műremekei. A gyártó jól bevált hagyományos óraműveket lát el saját fejlesztésű és építésű komplikációkkal. Ezek közül kiemelkedik például a Verso modifikáció vagy a nagy holdfáziskijelzéssel ellátott naptáros modell.

Szkelettált és „open heart”

A szkelettált óramű és számlap az Epos specialitása. Ezeknél az óráknál megfigyelhető, hogyan dolgozik a finoman díszített, kiváló minőségű svájci óramű. Az ún. „open heart” modellek számlapján közvetlenül a billegő feletti kivágás lehetővé teszi, hogy megcsodáljuk az ütemet meghatározó mechanikus rész lengését.

Klasszikus és időtlen

A karóra klasszikus-elegáns, ugyanakkor időtlen kialakítással rendelkezik, ezáltal tökéletes az irodai mindennapokban és a formális alkalmak során egyaránt. A számos modellre jellemző retró jellegű dizájn az elmúlt évtizedeket idézi, hűen a jelenlegi trendekhez.

Sportos és funkcionális

A kronográftól a pilóta- és a búvárórákig: Az Epos Sportive kollekciójának modelljei teljesítik a modern sportórákkal szemben támasztott követelményeket. A héliumszeleppel ellátott, különösen robusztus búvárórák 500 m-ig vízállóak. A kronográfok akár 12 órányi időszakasz mérésére is alkalmasak, ezáltal ideálisan használhatók versenyeken.

A Chrono24 exkluzív interjúja: Singi Chonge
Tökéletesített technika elérhető áron

Exkluzív svájci órák, kézzel módosított óraszerkezetek, elérhető árak: ez az Epos filozófiája. A gyártó célja, hogy olyan kiváló minőségű időmérőt fejlesszen, amely a különböző komplikációkkal ellátva felveszi a versenyt a neves márkák ismert óramodelljeivel. A kiváló ár-érték aránynak köszönhetően az Epos órák szinte mindenki számára megfizethetők.

Artistry in Watchmaking

Az Epos szakterülete az óraművek modifikálása és művészi díszítése. A gyártó számos modelljének óraművét kimerítően részletes díszítés ékesíti. A gyönyörű motívumokkal ellátott, szkelettált óramű elölről a karcálló zafírüvegen keresztül csodálható meg. Az Epos ezenfelül valódi szakértője a különböző komplikációknak. A márka mesterművei közé tartoznak a GMT-funkciós, naptáras, holdfázisos mechanikus órák és Verso modifikált modell. Az Epos órák alapját az ETA vagy a Sellita megbízható svájci óraszerkezetei képezik. Minden Epos-kaliber a svájci órakészítés művészetének kimagasló példája.

Az Epos bemutatása

Az Epost Peter Hofer ismert óraszakértő alapította 1983-ban. Közel két évtizeddel ezután a vállalat a Chonge-Forster család tulajdonába került. A svájci óraiparhoz ezer szállal kötődő család bővítette a cég által gyártott órák kínálatát, és nemzetközivé tette a márkát. Az Epos az idők folyamán a megfizethető árú, innovatív mechanikus órák gyártójaként lett ismert világszerte.

2018 óta az Epos Uhren AG ügyvezetői feladatait Singi Chonge látja el. Az óraipar közvetlen közelében felnőtt vállalatvezető több éves pénzügyi és online marketinges területen szerzett tapasztalattal rendelkezik. Tervei között szerepel a márka megújítása, valamint az órákészítés mesterségének egyesítése a modern hatásokkal.