Férfi órák

Ezek az órák a monacói életstílust testesítik meg: elegancia, legkiválóbb minőség és egyedülálló szépség. Minden egyes óra a csúcsminőségű órakészítés legkiválóbb példája. A genfi pecsét és az olyan komplikációk, mint a tourbillon vagy a flyback kronográf meggyőzően támasztják alá ezt a tényt.

Női órák

Az Ateliers deMonaco női kollekciói karórák és ékszerek egyben. A klasszikus, elegáns Ronde de Monte-Carlo Femme kerek tokja harmonikus formatervet kölcsönöz az órának. Az olyan értékes anyagok alkalmazása, mint a rózsaarany, a tokot díszítő 600 gyémánt és a gyöngyház számlap valóságos műalkotássá teszik ezt az órát. Bizonyos esetben a kézi gyártási folyamat egy-egy óra esetében több mint 100 órát vehet igénybe.

A svájci órák világának fiatal csodagyereke

Az Ateliers deMonaco órakészítő műhelyt 2008-ban alapította Pim Koeslag, Peter Stas és Robert van Pappelendam. A fiatal gyártó és az általuk készített órák a francia Riviéra független hercegségének szellemét és stílusát testesítik meg. Minden egyes modellt gondos polírozásnak, csiszolásnak és kézi gravírozásnak vetnek alá. Az elkészült óra több mint egyszerű időmérő eszköz – valóságos műremek. Az Ateliers deMonaco az ötödik olyan márka, amely viseli a magas követelményeket támasztó genfi pecsétet – a csúcsminőségű genfi óramárkáknak odaítélt kiválósági garanciát, amely a magasszintű órakészítés (haute horlogerie) hagyományaiból táplálkozik. Az olyan szabadalmaztatott technológiák egyedülállók és páratlanok az órakészítésben, mint a kivételes pontosságú „eXtreme Precision 1 minute” tourbillon.

Filozófia

A vállalat mottója – „Noblesse Oblige” – is érezteti, hogy az Ateliers deMonaco órái egyedülálló minőségűek, rendkívüli pontosságúak és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A gyártó a hagyományos mestermunkát innovatív technológiával kombinálja, a klasszikus, elegáns formákat a lehető legmodernebb, saját fejlesztésű mozgásokkal ötvözve.

Mestermunka és innováció

A hagyományos mestermunka nagy szerepet játszik az Ateliers deMonaco műhelyében. A legelső vázlatoktól az elkészült órákig a vállalat gyártási folyamatai igen sokrétűek. A független fejlesztésű mozgások, gondosan, kézzel gyártott alkatrészek, kifinomult gravírozások és a szkeleton számlapok mind hozzátartoznak repertoárjukhoz. A rendkívül pontos, szabadalmaztatott tourbillon kaliber a hagyományos mestermunka és a jövő technológiája között képez hidat. A kézi megmunkálás egy „lélekből fakadó hozzáadott összetevő”, amely minden egyes kreációt felruház az Ateliers deMonaco egyedülállóságával és szellemiségével.

Film lejátszása

Az alapítók

Pim Koeslag

Pim Koeslag órásmester mélyen elmerült a mechanikus órákba és azok komplikációiba. Az Ateliers deMonaco jelenlegi ügyvezető igazgatója a Frédérique Constantnál kezdte pályafutását.

Az alapító tagok közül Peter Stas a stratégiai vezető. A vállalkozó és üzletember a Frédérique Constant ügyvezető igazgatója, és sok éves ügyvezetői tapasztalatra tekinthet vissza.

Robert van Pappelendam pedig a marketingügyekért felelős szakember. Foglalkozását tekintve ügyvéd, sok éves tapasztalatot gyűjtött nagy nemzetközi vállalatoknál dolgozva.

BrandBoutique

Exkluzív órák közvetlenül a gyártótól

Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!

+49 721 96693-980

Kapcsolat