Miért a Chrono24? Belépés
Limitált kiadások

Omega Speedmaster Professional

Az árverés már befejeződött.

Ends: Befejezett árverés

Period: 2018. 12. 04.17:00 és 2018. 12. 11.17:00 között

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

Az Omega Speedmaster 1969-ben az első emberrel együtt a holdra is eljutott. A legendás óra története azonban 12 évvel korábban kezdődött. Az eredetileg autóversenyzőknek kifejlesztett kronográf gyorsan felkerült az űrhajósok csuklójára, s onnan egyenesen az órakészítés történelemkönyveibe. A Speedmaster sikerhadjárata ettől kezdve megállíthatatlan volt. Az 1960-as évektől az Omega Speedmaster egyre kedveltebb lett nemcsak a hírességek, de a nagyközönség körében is. Számos filmben felbukkant, és rajongóinak száma egyre csak nőtt. Több mint fél évszázad elteltével még mindig a világ legismertebb órái közé tartozik. Időtlen kialakítása, kitűnő kezelhetősége, makulátlan hírneve méltán emelik a legendás kronográfok közé, amely nem hiányozhat egyetlen óragyűjtő kollekciójából sem. A Chrono24 legújabb árverése hűen visszatükrözi az ikonikussá vált óra izgalmas sokszínűségét, így az aukció során mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő modellt. Ha egy bizonyos különkiadást vagy vintage Speedy órát keres a gyűjteményébe, itt most biztosan megleli. Tekintsen meg lent néhányat ezek közül az egyedülálló kiadások közül. A Chrono24 árverése a #speedytuesday emlékére stílszerűen 2018.12.04-én, kedden kezdődik, és a következő keddig, 2018.12.11-ig tart.

Kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink készséggel rendelkezésére állnak:

+49 721 96693-940 Kapcsolat

Mit jelent a minimális ár?
A minimális árat az eladó határozza meg az árverés kezdete előtt. Az óra elárverezéséhez a legmagasabb ajánlatnak legalábbis el kell érnie vagy meg kell haladnia ezt az árat. Ha nem sikerül elérni a minimális árat, az árverés nem jár eredménnyel, és az óra az eladóé marad.
Miért hosszabbodik meg röviddel az árverés vége előtt a fennmaradó idő?
Ha röviddel az árverés vége előtt új ajánlat érkezik, a fennmaradó idő 30 másodperccel meghosszabbodik. Ez mindaddig ismétlődik, amíg már nem érkezik be újabb ajánlat. Ekkor az árverés befejeződik.
Hogyan vehetek részt az árveréseken?
A Chrono24-árveréseken való részvételhez felhasználói fiók és hiánytalanul kitöltött profil szükséges. Regisztráljon ingyenesen itt.
Árverésen órát vásároltam. Melyek a következő lépések?
Gratulálunk új órájához! Az árverés után befizeti a teljes összeget a bizalmi vagyonkezelői számlára, az eladó pedig elküldi Önnek az órát. A fizetéssel kapcsolatos információkat az árverés után e-mailben kapja meg.
Ingyenes az árveréseken való részvétel?
Igen, maga a licitálás nem jár költségekkel és külön díjakkal. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy az ajánlattétel kötelező érvénnyel bír: Ha az árverés végén az Ön ajánlata a legmagasabb, akkor az órát Ön vásárolta meg. Ilyen esetben köteles kifizetni a teljes összeget (legmagasabb ajánlat + szállítási költségek).
Biztonságosak az árverések a Chrono24-en?

Az árverésen megvásárolt órákat a Chrono24 bevált Trusted Checkout fizetési rendszerén keresztül lehet kifizetni. Ilyenkor a vásárló bizalmi vagyonkezelői számlára fizeti be a teljes összeget, az eladó ezt követően postázza az órát. A pénzt csak akkor továbbítjuk az eladónak, ha az óra rendben megérkezett a vásárlóhoz.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Miért szerepelnek az órák többféle pénznemben?
Licitálni csak az eladó országának pénznemében lehet. Tájékoztatásképpen jelezzük a saját pénznemre átszámított teljes árat is.
Mit jelent a becsült ár?
A becsült ár azt az ártartományt jelenti, amelybe saját becslésünk alapján besoroljuk az órát.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az eladóval?
Az üzenetküldéshez kattintson az árverés oldalán a „Kapcsolatfelvétel az eladóval” gombra.
Hogyan tehetek ajánlatot?
Az ajánlattételhez hiánytalanul kitöltött Chrono24-profil szükséges. A licitáláshoz elengedhetetlen az is, hogy az ajánlattevő be legyen lépve felhasználói fiókjába. Az árverés oldalán az óra melletti legördülő menüben kiválaszthatja a leadandó ajánlat értékét. Ennek során nem kell a legalacsonyabb ajánlatot megjelölnie, át is ugorhat összegeket.
Kivel kötök szerzerződést?
A szerződő partner minden esetben az adott óra eladója.

További információkat a Chrono24-en keresztüli lebonyolításról itt talál:

Az ajánlat külföldről származik. Mit kell figyelembe vennem? Milyen költségekkel kell számolnom?
Az ár úgy jelenik meg az oldalon, ahogyan az eladó megadta. Ehhez pótlólagos költségek járulhatnak, pl. vám, adó, szállítási és biztosítási költségek.

A pontos ár és az árban foglalt költségek tisztázása érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba az óra eladójával. Az eladó arról is értesíti, hogy a vámügyintézést a szállító intézi-e. Az országában érvényes vámszabályokkal kapcsolatban forduljon a helyi vámhivatalhoz.

Az Európai Unión belül az órák értékesítése vámmentes. Harmadik országból, például az Amerikai Egyesült Államokból történő import esetén vám és import-HÉA növeli az árat. Pontosabb információkért vegye fel a kapcsolatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal.
Hogyan ellenőrzi a Chrono24 a listázott kereskedőket?
A regisztráció során a Chrono24 átfogóan megvizsgálja minden kereskedő személyazonosságát és megbízhatóságát. Ez magában foglalja pl. a cégbírósági igazolás bekérését és más kereskedők referenciaként való megadását is. Az ügyfelek visszajelzései szintén befolyásolják a kereskedő értékelését.
Kérdése van?
Szívesen segítünk Önnek!