BelépésBelépés

Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time 5524G-001

15 567 721 Ft

Azonnal szállítható

Eladó
Kérdések az óráról?
  • Fizetés vagyonkezelői számlán keresztül
  • Ellenőrzött kereskedők
  • 14 nap visszaküldési jog

Részletek

Bázisadatok

Márka Patek Philippe
Referenciaszám 5524G-001
Működése Automata
A tok anyaga Fehérarany
Szíj anyaga Marhabőr
Év 2016
Állapota 1 (nagyon jó)
  Tokban
  Papírjaival
Nem Férfi karóra/Uniszex
Fellelhetőség Egyesült Királyság, London
Ár £42 000 (= 15 567 721 Ft)
Hozzáférhetőség Azonnal szállítható

Kaliber

Működése Automata
Kaliber/Óramű 324 S C FUS
Járástartalék 45 h
Kövek száma 29

Tok

A tok anyaga Fehérarany
Átmérő 42 mm
Üveg Zafírüveg
Számlap Kék
Számlap számai Arab

Szíj

Szíj anyaga Marhabőr
Szíj színe Barna
Csat Tüskecsat
Csat anyaga Fehérarany

Különlegességek

Dátum, GMT

Egyebek

Üveg hátlap, Centrális másodperckijelzés, Világító számlap, Világító mutató, Kékacél mutató, Baloldali korona, Csavarozott korona, Gyorsbeállítás, Eredeti állapotban/eredeti alkatrész

Leírás

Ez a fordítás az eredeti szöveg automatikus fordítása.
Ezt a szövődményt Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time 5524G-001 óra nagyon jó állapot van, és ez a vásárolt 2016. április új. A többi gyártó öt év jótállás, valamint két év a jótállás gyűjteni.

A Patek Patek Calatrava Pilot Travel Time 2015. A gyakorlatias, mindennapi hangulatát, és a modern szolgáltatásai révén mind a kifizető a fantasztikus a történelem órák a repülés. A dizájn okozza a gépezetes funkciókat két időzóna mechanizmus, az óra kiváló útitárs a modern Globetrotter.

A számlap egy gazdag, vastag, sötét kék árnyalat, fehérarany, arab számokat Superluminova. Egyértelmű bólintás a gyakorlatias igényeit, olvashatóságát gépezetes órák a kulcs probléma, különösen sötétben. Gyakran használt acél kék mutatók ugyanebből az okból, hogy a mutató a számlap jelzett kontraszt. A 5524 ezt használja a helyi idő, Superluminova töltött idő, míg a látható fehér csontváz mutató. A mutató dátum, állítható, 6 órakor, és a sub-nyilvántartás (mutató) fehérarany nappali/éjjeli lámpák kiemelt keresztül a helyi nyílások és a házi időzónák.

A tok rendelkezik egy 42 mm átmérő, nagy, kényelmes, de a csukló. A törtetők, a bal oldalon van egy biztonsági zár, hogy megelőzze a véletlenszerű idő beállítását. Még a tok-hátlap zafír, a befejezés, az óramű.

Az óramű, összesen 294, járástartalék, legfeljebb 45 óra, ha a 29. munkanapon kövek. A kaliber 324 S C FUS-óramű automatikusan a látható, teljes méretű rotor arany súly. Az óramű a legújabb fejlesztésekkel a Haute-Spiromax horology, beleértve a rugót és az egyensúly Gyromax Silinvar, csakúgy, mint a legendás Patek tömítése, az óra, és -3/+2 másodperc naponta.

Az óra tartozéka egy vadonatúj borjúbőr szíj Patek Philippe Vintage barna, valamint az eredeti szíj, fehérarany tüske típusú csat. A teljes készlet, a tanúsítvány, 2016 áprilisában, a doboz, kiegészítők, gomb, a jegyek és az összes utasítás.

állapot
A használt órák már át alapos mechanikai vizsgálatok, beleértve a nem tisztítható, polírozott, õrizni, ha szükséges, legalább négy nappal, annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb időmérő.

jótállás
Az órák vagy egy teljes vagy korlátozott jótállás 12 hónap. Például azért, mert a kor néhány Vintage órák nem lehet ugyanazon feltételek mellett, mint az új. Kérjük, tekintse meg a további feltételeket.

UK szállítási
Ha a rendelése UK du. 1 óra, küldi a Royal Mail Special Delivery, másnap. A csomagok teljesen biztosított.

Nemzetközi SZÁLLÍTÁS
Ha a rendelése UK, az óra, a szállítás, a DHL Global Express. A szállítás várható a következő munkanapon. Ugyanakkor a szállítási idő függ a mozgástér a vám.

VIEWINGS
Viewings lehet London központi találkozót.

Tér
Törölheti a rendelést indokolás nélkül, 14 napra az óra lett.

Partner us
További információkat és képeket, beleértve a 360 fokos forgatás, us, kérjük, vegye fel a kapcsolatot.

Értékesítse óráját gyorsan és könnyen a Chrono24-en

Patek Philippe eladása?