BelépésBelépés
Tudnivaló

Itt további tartozékokat talál a/az Panerai termékekhez.

Ezek az órák is érdekelhetik Önt

Panerai 24/22mm Denim band leather / jeans

[ELADVA]

Értékesítse óráját gyorsan és könnyen a Chrono24-en

Panerai eladása?

Részletek

Bázisadatok

Márka Panerai
Típus/ A rész fajtája Szíj
Állapota 0 (nem hordott)
  Új
Fellelhetőség Magyarország, Budapest
Ár 99 € (= [ELADVA])
Hozzáférhetőség Azonnal szállítható

Szíj

Szíj anyaga Bőr
Szíj hossza 210 mm (125 mm / 85 mm)
Szíjvastagság 3 mm
Szélesség toknál 24 mm Mérettanácsadás
Szélesség csatnál 22 mm

Leírás

Mérettanácsadás óraszíjakhoz

1 | Szélesség toknál

A „Szélesség toknál“ az óraszíj azon végén mért szélessége, amelyre az órát rögzítik. Ez a méret egyben megadja az óraház két szíjtartó szára közötti távolságot. Ahhoz, hogy az óraszíj az órára felszerelhető legyen, a szíjtartó szárak közötti távolságnak és az óraszíj toknál mért szélességének azonosnak kell lennie.

2 | Szélesség csatnál

A „Szélesség csatnál“ az óraszíj szélessége a csatos végénél. Amennyiben órája eredeti csatját továbbra is használni kívánja és csak az óraszíjat cserélné ki, az eredeti csat csatszélességének és az óraszíj csatos végénél mért szélességnek azonosnak kell lennie. Pillangózáraknál kifejezetten ezekhez készült óraszíjat kell használni.

3 | Óraszíj hossza

Az óraszíj hossza a 3A rövid (csat nélküli) óraszíjoldal hosszából és a 3B hosszú óraszíjoldal hosszából tevődik össze. Fém óraszíjaknál az óraszíj hosszát a zárt állású csattal együtt mérik.

4 | Az óraszíj vastagsága

A szíjvastagság az óraszíj magassága. Számos bőr óraszíj elvékonyodik a csatos vég felé. Amennyiben órája eredeti csatját továbbra is használni kívánja és csak az óraszíjat cserélné ki, az óraszíj vastagságának illeszkednie kell az eredeti csathoz. Pillangózáraknál kifejezetten ezekhez készült óraszíjat kell használni.