BelépésBelépés

Trusted Checkout a Chrono24-től

Vásárló

Kereskedő

A Trusted Checkout a kívánt óra megvásárlásának legbiztonságosabb módja. A kiválasztott kereskedőtől kényelmesen megrendeli az árut, majd vagyonkezelői számlán keresztül kifizeti az órát. A kereskedőnek csak akkor továbbítjuk a pénzt, ha Ön átvette az órát. A Chrono24 munkatársai mindenkor rendelkezésére állnak és gondoskodnak a a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításáról, a fizetéstől kezdve a szállításon át az áru lehetséges visszaküldéséig.

A biztonságos óravásárlásért

Fizetés vagyonkezelői számlán keresztül

Fizetés vagyonkezelői számlán keresztül

Trusted Checkout vásárlásnál a pénzt vagyonkezelői számlára fizeti be, ahol biztonságosan megőrizzük, amíg kézhez nem kapja a megvásárolt órát. Csak ezt követően továbbítjuk a pénzt a kereskedőnek.

Ellenőrzött kereskedők

Ellenőrzött kereskedők

A Chrono24-nél nem marad nyitott kérdés. Munkatársaink minden kereskedő megbízhatóságát gondosan megvizsgálják. A legtöbb kereskedő már több száz órát értékesített a Chrono24 oldalán. A kétséges üzleteknek nálunk nincs helye.

Támogatás és ügyfélszolgálat

Támogatás és ügyfélszolgálat

A Chrono24 kapcsolattartói mindig rendelkezésre állnak. Több nyelvet beszélő munkatársaink segítségével világszerte nyelvi akadályok nélkül veheti fel a kapcsolatot a kereskedőkkel.

14 napos visszaküldési jog

14 napos visszaküldési jog

Amennyiben nem elégedett, 14 napon belül visszaküldheti az órát. Amint az óra megérkezik a kereskedőhöz, visszatérítjük a vételárat.

Kérdések a Trusted Checkout fizetéssel kapcsolatban

Vásárlás

Mikor vásárolhatok Trusted Checkouttal?
A Trusted Checkout ajánlatokat a találati eredmények között és az ajánlati oldalon a zöld Trusted Checkout szimbólum segítségével ismerheti fel.
Hogyan vásárolhatok meg egy árucikket Trusted Checkout fizetéssel?
Két esetben fizethet Trusted Checkouttal: (1) vételi érdeklődésnél vagy (2) „fix áras vásárlás” esetén. A kereskedő dönt arról, hogy melyik mód lehetséges egy árucikk esetében.

Vételi érdeklődés
Kattintson az ajánlati oldalon a zöld Vételi érdeklődés küldése gombra és adja meg a szállítási címet. Ezt követően a kereskedő a szállítási költségeket is tartalmazó egyedi ajánlatot küld Önnek. Az árucikk megrendeléséhez fogadja el az ajánlatot.

Fix áras vásárlás
„Fix áras vásárlás” esetén előzetes kapcsolatfelvétel nélkül rendelheti meg az órát. Az ilyen ajánlatok a találati listán a „Fix áras vásárlás lehetséges” megjegyzésről ismerhetők fel. Az árucikk megvásárlásához kattintson az ajánlati oldalon a zöld Fix áras vásárlás gombra. Adja meg a szállítási címet és rendelje meg az árucikket. Ezt követően válassza ki a fizetési módot és fizesse be a pénzt a vagyonkezelői számlára.
Regisztrálnom kell vásárlás előtt a Chrono24-en?
Igen. Kérdések esetén így tudunk leginkább segíteni és tájékoztatni Önt a megrendelés aktuális állapotáról.
Hogyan vehetem fel közvetlenül a kapcsolatot egy kereskedővel?
Árucikkel kapcsolatos kérdések esetén keresse meg a kereskedőt a megadott elérhetőségen. A Trusted Checkout használatával kapcsolatos kérdéseit a Chrono24 ügyféltámogatási munkatársai szívesen megválaszolják telefonon (+1 646-887-3560) vagy e-mailben ().
Mi a „Fix áras vásárlás” és hogy működik?
„Fix áras vásárlás” esetén előzetes kapcsolatfelvétel nélkül rendelheti meg az órát. Az ilyen ajánlatok a találati listán a „Fix áras vásárlás lehetséges” megjegyzésről ismerhetők fel.

Így működik a „fix áras vásárlás”:
 1. Kattintson az ajánlati oldalon a zöld Fix áras vásárlás gombra.
 2. Adja meg a szállítási címet és rendelje meg az órát.
 3. Végezetül fizesse be a termék árát a vagyonkezelői számlára, ahol az összeget biztonságban megőrizzük mindaddig, amíg kézhez nem kapja a megvásárolt órát.
Mennyibe kerül a Trusted Checkout?
A Trusted Checkout szolgáltatásért a termékár és a szállítási költség összegének 3,5%-át számítjuk fel.

Fizetés

Hogyan fizethetek ki egy terméket?
Hitelkártyával (VISA, MasterCard) vagy átutalással fizethet. Az adott árucikk esetében lehetséges fizetési mód az ajánlati oldalon látható.

A fizetéseket a Mangopay fizetési szolgáltatóval együttműködve bonyolítjuk le. A Mangopay a francia Credit Mutuel Arkea bankhoz kötődő internetes vásárterekre szakosodott fizetési szolgáltató.

Szállítás

Milyen gyorsan szállíthatók a termékek?
A Trusted Checkout fizetéssel felkínált termékek általában azonnal vagy rövid határidővel szállíthatók. A pontos adatokat az adott árucikk ajánlati oldalán találhatja.
Mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül a szállítás?
Vételi érdeklődésnél
Amennyiben vételi érdeklődésben jelezte vásárlási szándékát, a kereskedő eljuttatja Önhöz ajánlatát a szállítási díj és idő megadásával együtt.

A „fix áras vásárlás” esetén
A „fix áras vásárlás” esetén az áru elérhetősége és a szállítási költség az ajánlati oldalon olvasható.
Melyik csomagszállító cég kézbesíti az árut?
Alapvetően a kereskedő dönt arról, melyik csomagszállító céget bízza meg a csomagküldéssel. A megbízott logisztikai válllalat neve a szállítási visszaigazolásban szerepel.
Nyomon lehet követni a küldemény állapotát?
Amint a kereskedő feladta az árut, e-mailben értesítjük Önt. Amennyiben rendelkezésre áll, a nyomonkövetési azonosítót is továbbítjuk Önnek.
Sérülés és lopás elleni biztosítással érkezik a csomag?
A Trusted Checkout fizetéssel megrendelt csomagokat mindig biztosítva adják fel, hacsak nem kötött a kereskedővel ettől eltérő megállapodást.
Mekkora összegre van biztosítva a csomag?
Általánosan az árucikkek teljes értékére vonatkozik a biztosítás.

Garancia

Milyen garanciális és szavatossági jogokkal rendelkezem Trusted Checkout fizetéssel történő rendelés esetén?
A Trusted Checkout esetében is a törvényileg biztosított szavatossági jogok érvényesek. A garanciális és szavatossági jogok köre nem terjed tovább ennél.

Áru visszaküldése

Hogyan adhatom vissza az árut?
A visszaküldésről való egyeztetéshez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csoportunkkal telefonon (+1 646-887-3560) vagy e-mailen ().
Hogyan léphetek vissza a vásárlástól?
Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csoportunkkal az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül telefonon (+1 646-887-3560) vagy e-mailen (). Munkatársunk dokumentálja és visszaigazolja, hogy határidőn belül jelezte az elállási jog gyakorlására vonatkozó szándékát és megteszi a szükséges lépéseket.
Kit terhel a visszaküldés költsége?
A visszaküldés közvetlen költségei Önt terhelik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költség a biztosításvédelem miatt akár 250 euró összegig is terjedhet. Kérdések esetén a Chrono24 ügyféltámogatási csoportja telefonon (+1 646-887-3560) és e-mailen is rendelkezésére áll ().
Biztonságban vannak az adataim a Chrono24-en?
Igen. Személyes adatait a legmodernebb biztonsági rendszerrel védjük az adatok manipulációja, részleges vagy teljes elvesztése és harmadik személy jogosulatlan hozzáférése ellen. További információkat az adatkezelési nyilatkozatban találhat.
Továbbadják az adataimat harmadik félnek?
Személyes adatait kizárólag vételi érdeklődés vagy rendelés lebonyolításánál dolgozzuk fel. Az adatokat nem továbbítjuk illetéktelen harmadik félnek. További információkat az adatkezelési nyilatkozatban találhat.

Kereskedő

Vásárló

A Trusted Checkout a luxusórák globális piacának kapuja. A Chrono24-en való vásárlás biztonságos lebonyolításával elnyerheti a potenciális vásárlók bizalmát és növelheti értékesítési esélyeit. Munkatársaink segítséget nyújtanak a vásárlókkal való kommunikációban és gondoskodnak a zökkenőmentes lebonyolításról. Regisztráljon a Trusted Checkout szolgáltatáshoz!

Bizalomteremtés és új ügyfelek megnyerése

Biztonságos fizetéslebonyolítás

Biztonságos fizetéslebonyolítás

Az órát csak akkor postázza, ha a vásárló befizette a pénzt a biztonságos vagyonkezelői számlára. Ez a lebonyolítás megfelelően védi Önt a kifizetés elmaradásától vagy a csalási kísérletektől.

Nemzetközi értékesítés

Nemzetközi értékesítés

A Trusted Checkout segítségével a világ több, mint 30 országában megszólíthatja az órák szerelmeseit. A Chrono24-en keresztüli biztonságos fizetés és az ügyfélszolgálatunk által biztosított támogatás bizalmat teremt az ügyfelek körében és növeli vásárlási hajlandóságukat.

Kiemelt elhelyezés

Kiemelt elhelyezés

A felkínált órák a keresési találatok elején jelennek meg és ezáltal még több potenciális vásárlóhoz eljutnak. Ezenfelül a Trusted Checkout szimbólum is kiemeli ajánlatát a többi közül.

Nyelvi akadályok nélkül

Nyelvi akadályok nélkül

Szívesen átvesszük Öntől az ügyfelekkel való kommunikáció feladatát. Több nyelven beszélő munkatársaink mindenkor rendelkezésére állnak és segítséget nyújtanak az értékesítésben nemzetközi színtéren is.

Hogyan működik a Trusted Checkout?

 • 1. Ajánlatkérés
  A vevő ajánlatot kér.
 • 2. Ajánlat
  Készítsen árajánlatot a szállítási költség beszámításával.
 • 3. Elfogadás
  A vásárló elfogadja az ajánlatot.
 • 4. Fizetés
  A vásárló befizeti az óra árát a vagyonkezelői számlára.
 • 5. Szállítás
  Küldje el az árucikket.
 • 6. Befejezés
  Minden rendben van? Elküldjük Önnek a kifizetett összeget.